Area Camper Varisella

Camperplaatsen

• Stroom

Blessyou

mei 2023

Het kampeerterrein Varisella is rustig en vredig, zodat u zich kunt afstemmen op de omringende natuur en uzelf kunt opladen met positieve energie. De plaatsen zijn op gravel met elektra (er zijn ook plaatsen op gras zonder 230V). Maar het vlaggenschip zijn de managers Antonio en Angela die met passie deze plek uniek maken. Op verzoek brengt Antonio u het diner in de camper en/of uw boodschappen en is hij attent om aan al uw wensen te voldoen

Pogino

sep 2022

Prijs 18 euro met elektriciteit niet 10 zoals ze schrijven, we werden tenminste zo in rekening gebracht. Leuke plek, mooie kraakpanden, maar er zijn geen douches.

Dieter-Leu

nov 2019

We waren op 02/10/19 hier, dus eigenlijk gesloten. Ik heb toch gebeld en kreeg de toestemming om gratis te blijven. De eigenaar spreekt alleen Italiaans en ik spreek slechts ongeveer 20 woorden Italiaans en we konden het nog steeds goed met elkaar vinden. De parkeerplaats komt absoluut overeen zoals reeds beschreven. Alleen de aanrijdroute is een beetje ruw.

Unnamed Road

10070, Varisella, Italië