Agri-camping L' Apicorno

• Douche

• Vuilnisbak

Stoffelke

jun 2025

Dit is een camping waar alles wat een maat van 6,50m of langer en 2.90 of hoger serieus een probleem krijgen wanneer ze er naar binnen rijden. Smalle steile onverharde inrit met overhangende takken. En als je er eenmaal en bent gereden en geen plek hebt, succes met keren en uitrijden dan. Dus mijn advies, niet heen gaan, behalve met tent of kleine buscamper.

Dit is ongetwijfeld de mooiste camping waar we ooit geweest zijn. Een prachtig uitzicht, midden in Toscane, tussen de olijfbomen, geitjes voor de deur als je opstaat, rust, super vriendelijke eigenaren, een mooi (basic) toiletgebouw en honing van eigen imker, wat wil je nog meer?

ik vond deze camping niet bijzonder. we betaalden €36.- incl. electr. er liep een doorgaande weg omheen die behoorlijk druk was. zo rustig was het niet tussen 8:00 en 20:00. sanitair was schoon.

Strada Sicelle 2

50028, Italië

Camping bij boerderij - Marta en Pietro werken met geiten en bijen - productie van geitenkaas en honing - locatie in olijfgaard en bos met uitzicht - centrum 10km

31 mei t/m 30 sep

1 apr t/m 30 mei