Agriturismo il Sambuco

• Stroom

3.6

görsie1101

aug 2025

Een camping met veel privacy en mooie, ruime plaatsen, gelegen tussen de olijfgaarden. Helaas is het sanitair ronduit slecht en moet je altijd je eigen toiletpapier meenemen. Toch een prima plek om Siena te bezoeken.

Lightyear

jun 2025

Sanitair zwaar beneden maats. 1 kleine douche voor de mannen, 1 kleine douche voor de vrouwen. Totaal 4 aftandse WC’s voor de hele camping en er is geen echte ruimte om af te wassen. Breng je eigen warm water mee! Zeker niet voor herhaling vatbaar.

nobel@one

jun 2025

Dat het sanitair en de wc's verouderd zijn, moet je op de koop toenemen. Mooi dat die er zijn. Eigenlijk komen hier alleen camperaars en dan is het een welkome toevoeging. Wij staan met onze camperbus heerlijk in de beneden gelegen olijfboomgaard met ruim voldoende schaduw. Is je camper ruimer bemeten, dan past die niet onder de bomen en krijg je een plek boven zonder schaduw. Wij hebben het in ieder geval goed naar onze zin.

Via Maestri del Lavoro 12

53035, Monteriggioni, Italië

eenvoudig restaurant aanwezig - historisch centrum van Siena 4km - Monteriggioni 10km