Parcheggio Camper IKEA

Tesseo

1 weken geleden

Een rustige, schone en handige plek voor een tussenstop, met een aangename omgeving en voldoende parkeerruimte. Volgens de verstrekte informatie biedt deze IKEA-parkeerplaats geen specifieke voorzieningen voor campers. Ik weet niet of dit verschilt per locatie of seizoen, en ik weet ook niet of er 's nachts officieel beveiliging is, maar de plek oogt betrouwbaar.

Tpantner

jul 2024

Ga hier niet heen, het is niet comfortabel. Om ongeveer 22:30/23:00 uur kwam er een auto om ons heen rijden, zoals een paar minuten. Een paar minuten later kwam er nog een auto, hij stopte in het donker en zette de auto uit. (De chauffeur droeg een hoodie met capuchon op, maar buiten was het ongeveer 30 graden.) We beginnen met inpakken en gaan weg. Hij zette de auto aan en volgde ons over de parkeerplaats. Nadat we de parkeerplaats verlieten, raakten we hem kwijt. Blijf dus 's nachts weg van deze plek.

HTV008

jun 2024

Prima camperplek op de parkeerplaats van Ikea. Geen voorzieningen. Heerlijke nacht gehad, zonder geluidsoverlast. Zoals een ander al meldde: geen vliegtuigen tussen 11pm en 6am. Ook geen last gehad van verkeer of van bedrijven. Vanaf de ferry is het een half uurtje rijden, wat dik de moeite waard is als je het vergelijkt met de camperplaats in Livorno.

Via Rino Ricci 8

56121, Pisa, Italië

43.69397809 10.38181908

bij Ikea in Pisa vlakbij McDonald’s zonder faciliteiten - centrum 5km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!