@Tpantner
Goede en schone camping, direct aan het strand. Je kunt zelf je plek kiezen. Toiletten en douches zijn erg schoon. Betaald € 48 voor een camper + 4 personen.
Supercamping. Heel netjes en schoon. Zeer vriendelijke eigenaren. Het enige minpuntje is dat er geen toiletpapier is... maar dat is geen probleem, we hebben er zelf wel een.
Zeer vriendelijke eigenaar. Wat je ook nodig hebt, hij helpt je of lost het probleem op. Betaald €40 voor een camper + 4 personen. Er is geen waterafvoer voor de camper, je leegt de cassette van het chemisch toilet direct in het toilet. Als je niet te kieskeurig bent, is het prima voor een overnachting.
Zeer vriendelijke eigenaar en zijn dochter. Goedkope accommodatie, ook geschikt voor kinderen... veel speelgoed.
Ga hier niet heen, het is niet comfortabel. Om ongeveer 22:30/23:00 uur kwam er een auto om ons heen rijden, zoals een paar minuten. Een paar minuten later kwam er nog een auto, hij stopte in het donker en zette de auto uit. (De chauffeur droeg een hoodie met capuchon op, maar buiten was het ongeveer 30 graden.) We beginnen met inpakken en gaan weg. Hij zette de auto aan en volgde ons over de parkeerplaats. Nadat we de parkeerplaats verlieten, raakten we hem kwijt. Blijf dus 's nachts weg van deze plek.