Camping Mare e Sole

3.2

3.2

Marclity

sep 2025

als je met de boot over wil naar Corsica een prima plek. een camping waar ik zelf geen vakantie wil doorbrengen. De vaste huurders hebben de overhand en staan op plekken waar geen zonlicht meer te zien is , zo volgebouwd en overkapt . pluspunten: heerlijk zwembad( wel betalen voor de stoelen) vriendelijke personeel redelijke plaats dicht bij de haven 6,5 km sanitair schoon maar verouderd.

De camping ligt vlakbij het strand en de receptie is erg vriendelijk en behulpzaam. Een jongeman met een golfkarretje begeleidde ons naar onze plek. Minpunten: Relatief veel lawaai door landende vliegtuigen en grote drukte (grote camping). Ook het sanitair laat te wensen over (sommige douches zijn kapot). Prijs: € 44 per nacht voor twee personen met een daktent. Restaurant: Erg lekkere pizza. De camping is erg kindvriendelijk (speeltuin en zwembad aanwezig).

wicobo

jun 2025

prima plaats om te overnachten netjes geholpen door jonge man aan de receptie. acsi prijs 1 nacht €32 . mooi breed strand

Viale del Tirreno 100

56128, Pisa, Italië