Altanea

• Stroom

Job-van-Beek

aug 2025

Wie van een drukke gezinscamping houdt en geen hekel heeft aan honden kan hier goed terecht. Ruime camperplekken en alle voorzieningen op 1 locatie (water refill, lozen, etc). Sanitair ruim voldoende aanwezig en schoon. Strand op 15 min lopen. Zwembad is prettig, restaurant voor snelle hap en drankje en vriendelijk personeel. Ruim veld voor voetbal, sport, etc aanwezig. Prijs wel stevig, 80 euro per nacht voor 3 volwassenen en 1 kind.

Uitstekend beheerde camping, uiterst behulpzaam, deskundig en zeer vertrouwd personeel. Hoewel ik er maar één nacht was, was het alsof ik er een week was. Zeer schoon en kindvriendelijk zwembad. Binnenprijzen normaal.

Ngioletto

jun 2022

personeel bij de ingang erg aardig en glimlachend, dezelfde bar en precieze, goede pizza's. De grote, ruime en schaduwrijke pleinen. Het zwembad, de ietwat arrogante badmeester, laten we zeggen dat het niet zijn plek zou zijn, de ligstoelen betalen 2EURO per persoon, de toegang tot het zwembad is gratis. een minpunt is de netheid van de badkamers, wat niet eens zozeer de schuld is van het schoonmaakpersoneel, maar van ons jongens die niet weten hoe ze het dutje moeten beheersen.

Viale Selva Rosata 6

30021, Caorle, Italië