Area Orsera

• Stroom

ribazzi

jun 2025

Nadat we dagen van tevoren hadden geboekt en een bevestiging van beschikbaarheid hadden ontvangen, kregen we bij aankomst te horen dat we niet konden blijven vanwege problemen met het computerregistratiesysteem en dat er in ieder geval geen warm water in de badkamers zou zijn omdat de boiler nog niet was geïnstalleerd. We vertrokken verontwaardigd.

Gert&Marleen

sep 2024

CP is vorig jaar overgenomen. Nu met klein toiletgebouwtje, een eenpersoons WC en douche. Prima schoon. Zeer rustige CP, veel fiets- en wandelmogelijkheden. Vriendelijke onvangst. We hebben hier 3 nachten gestaan voor € 60,-, camper +2 personen. Genoten van de prachtige natuur, dal ligt tussen de Dolomieten-bergen tot 2500mtr. Bistro met redelijke prijzen.

HummieS555

aug 2022

Na een warm ontvangst hier heerlijk twee nachten gratis gestaan. Het is geen camping maar een camperplaats zonder voorzieningen. Bij het overdekte terras en bar kan je heerlijke koffie en taartjes nuttigen. Daar is wel een toilet aanwezig, of deze ook s’nachts open is weten we niet. Mooie omgeving voor wandelingen en heel stil s’nachts aangezien het geen doorgangsweg is.

Località Val Canzoi

32030, Cesiomaggiore, Italië

centrum Cesiomaggiore 8,5km - restaurant - mooie wandeltochten - smalle toegangsweg

1 apr t/m 1 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!