op camping max.1 hond toegestaan - centrum 2km
Strada Provinciale 113
70011, Martina Franca, Italië€ 27,00 • 1 apr. t/m 30 jun.
€ 21,00 • 1 jul. t/m 31 jul.
€ 24,00 • 1 aug. t/m 31 aug.
€ 21,00 • 1 sep. t/m 30 sep.
€ 18,00 • 1 okt. t/m 31 okt.
KortingskaartenPrettige ontvangst in het Engels met alle informatie over Alberobello en omgeving. We mochten zelf ons veld kiezen. Sanitair ouder maar schoon. Douches klein en functioneel. Goed uitgangspunt om Alberobello te bezoeken.
Camping die prima gelegen is om uitstapjes te maken. Over de camping zelf kunnen we echt niet tevreden zijn. Douches met gordijn zonder enige privacy, slot ontbrak op een aantal toiletdeuren. Tijdens ons verblijf werden de buitenmeubelen gereinigd met hoge drukspuit, dit gebeurde ‘s avonds, tot 20.00 uur een hels kabaal . Na 2 van die avonden zijn we vertrokken.
lees meerPrima plek om Alberobello te bezoeken. Heel vriendelijke maar wat ‘op de automatische piloot’ ontvangst. goed restaurant maar verder alleen maar negatieve ervaringen. Douches nog kleiner dan in onze camper, geen haakjes voor kleren die sowieso dan nat worden zouden er wel haakjes zijn . Zover mogelijk wordt het zeer verouderde sanitair gebouw wél schoongemaakt. Plekken schaduwrijk maar voor een camper van 7,5 meter nauwelijks in te draaien.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
WiFi
lees meerStrada Provinciale 113
70011, Martina Franca, Italië40° 48' 6" N
info@campingdeitrulli.it
€ 27,00 • 1 apr. t/m 30 jun.
€ 21,00 • 1 jul. t/m 31 jul.
€ 24,00 • 1 aug. t/m 31 aug.
€ 21,00 • 1 sep. t/m 30 sep.
€ 18,00 • 1 okt. t/m 31 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater