Cala camping

• Honden toegestaan

• Stroom

LeoWohnmobil

okt 2025

Een gloednieuwe, goed onderhouden camping op slechts 10 minuten van de zee. De campingeigenaar, Francesco, is erg vriendelijk en uiterst behulpzaam. Hij gaf ons een tip voor een camping in Tropea en reserveerde een plekje voor ons. De toiletten en douches waren erg schoon en er was ook een wasmachine. We raden deze camping van harte aan.

florianwaldmuellerunterweger

jul 2025

Giusy en Francesco zijn echt fantastisch. De plek is zeer goed onderhouden, veilig en een echte aanrader voor iedereen die Calabrië en Sicilië bezoekt. Giusy en Francesco zijn altijd beschikbaar voor vragen of aanbevelingen. Dank jullie wel!

oteri

jul 2025

Een verblijf in deze omgeving voelt alsof je door een familielid wordt verwelkomd! Francesco, Giusi, Rebecca en Lorenzo zijn FANTASTISCH. De omgeving is in alle opzichten perfect, zowel wat betreft de voorzieningen: warme en koude douches, wasmachine, was- en afwasruimtes, een grote gazebo met tafels voor gasten, als een groot gazon met een groot bovengronds zwembad met parasols en ligstoelen. Gratis gebruik van fietsen!

Via Luigi Pirandello 10

89026, San Ferdinando, Italië