Dogs Park Area Camper

• Lozen afvalwater

• Stroom

Luzanne

jan 2026

Gisteravond aangekomen Agri dog camp. De eigenaren waren heel vriendelijk. Ze vonden Jazz een prachtige hond. Een mooie locatie zeker voor in de zomer te vertoeven. Het gras was nat dus een camper kon nu niet oprijden. Ook al was de grond droog was onze camper helaas te groot om de draai te maken op de echte camperplaatsen. als je hier met je hond komt krijg je een plek met watrr en electriciteit voor je zijn dan hele grote plaatsen waar je hond

n

network1

jan 2026

Hoe eenvoudiger ze zijn, hoe leuker we ze vinden! Bij Pasquale is dat precies wat je zoekt; hij regelt alles, inclusief het vervoer naar het centrum en het station. Op 1,5 km afstand liggen twee supermarkten en een grote zuivelwinkel; een ideale tussenstop voor een bezoek aan Caserta en de omgeving. En natuurlijk zijn er grote, omheinde speelruimtes voor de viervoeters.

R

Robyrava

jan 2026

De locatie op de kaart klopt niet. De plek ligt veel verder dan op de kaart staat aangegeven. Een prachtige plek. We hadden pech, want het regende.

Via la Monaca

81043, Capua, Italië

41.11653542 14.20720915

hondenpension met grote omheinde gebieden voor honden