Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Op de eerste heuvels van het achterland van Rimini, een gebied dat uitermate geschikt is voor hoogwaardige wijnbouw, worden de wijnen van het bedrijf Podere Vecciano geproduceerd. De druiven komen van wijngaarden met een gunstige ligging, verlicht door buitengewoon veel licht en gestreeld door de zeelucht, elementen die bijdragen aan een ideaal microklimaat.
In de proefruimte kunt u al onze producten leren kennen en proeven. Het bijzondere karakter van onze producten zal kenners en liefhebbers zeker bekoren. Bezoekers kunnen er de aroma's, het landschap en de warmte van dit unieke gebied ontdekken.
Lees verder
Via Vecciano 23
47853, Ospedaletto, Italië

Locatie host
Lees verder
camping in de heuvels van Rimini - verkoop lokale produkten - rondleiding en proeverij wijndomein mogelijk
€ 20,00