Camping Class

• Vuilnisbak

T

Thucy

Vandaag

Eenvoudige camping. Was hier een nachtje met mijn camper op doorreis begin maart, dus weinig volk. Proper sanitair. Douche niet geprobeerd (0,5€/3 minuten), want geen muntjes bij me.

Zeer vriendelijke en gastvrije receptie, camperplaats aan het meer met vlakke, middelgrote plaatsen met elektriciteit en waterfonteinen. Gedateerde maar schone faciliteiten, een kleine supermarkt en een pizzeria. 3 zwembaden met glijbanen; parasols en ligstoelen beschikbaar tegen een meerprijs per dag. Zwemmen is beperkt vanwege een gemeentelijk verbod vanwege ernstige algenbloei. Veel vaste maar nette hutten. We hebben een geweldige tijd gehad en komen zeker terug. Aanbevolen

carineric

sep 2023

Na het lezen van de reviews getwijfeld om hier heen te gaan maar dat was de enige met nog plek voor camper 9m De camping heeft idd veel vaste plekken maar meerzicht allemaal toerplekken , met mooi uitzicht. De douches en toiletten zijn prima en schoon, idd 0,50 cent maar de tijd stopt als je ff de kraan uit zet. De camping ziet er netjes uit. Aan de receptie uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Via Cascina Gera 5

22030, Corneno, Italië