@Thucy

2020

Een locatie beoordeeldongeveer 17 uur geleden

Eenvoudige camping. Was hier een nachtje met mijn camper op doorreis begin maart, dus weinig volk. Proper sanitair. Douche niet geprobeerd (0,5€/3 minuten), want geen muntjes bij me.

Uitstekende camping. geen korting met CCI.

Eindelijk nog eens een goedkope, nette Kroatische basiscamping zonder franjes. Ik betaalde 12€ voor 1 persoon zonder elektriciteit. Goede WiFi aan de receptie. Vlakbij het Krka Nationaal Park met de watervallen van Skradinski Buk.

In tegenstelling tot een vorige review kan ik bevestigen dat, althans in het kleinere gebouw aan de rand, het sanitair modern en net is en de douches een afsluitbare deur hebben.

Prima camping, professioneel beheerd. Uitstekende WiFi. Zelfs een hondendouche. Voorbeeldig chemisch toilet. Kraaknet sanitair. Gemakkelijk busvervoer naar de stad (inbegrepen in de toeristische Pass). Superette is open. Strand op 800m. Kwaliteit kost wel geld.

Sitecode: 19641

Aan het grote zandstrand gelegen. Plekken met (onder de bomen) en zonder schaduw (naast het strand). Prima sanitair. Onbruikbare WiFi. Lusteloze receptie. Enkel cash. Te duur.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Simpel, klein maar fijn. De GPS-coördinaten brengen je er foutloos naartoe. Maar een paar stappen naar het zandstrand. Goede WiFi.

Sitecode: 20544

Goede camping met veel schaduw. Veel en proper sanitair. Centraal gelegen op het eiland. WiFi jammer genoeg onbruikbaar. Zwembad is nu eind mei nog niet gevuld.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Het is een rommeltje, maar geen ramp. Te duur maar geen alternatief in de buurt.

Sitecode: 19430

De beste camping die ik in Griekenland ben tegengekomen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Restaurant is nu geopend. Er is een vernieuwd sanitair blok (even zoeken) en daar zijn de douches warm.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Naar Griekse normen een pluim voor het gemoderniseerde en propere sanitair. zelfs regendouches met thermostaatkraan.

Prima in orde. Schoon sanitair. Weinig plekken voor kortcampeerders. Gratis wifi maar je moet er zelf naar vragen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Het sanitair is goed onderhouden, maar kwantitatief veel te beperkt voor een camping. Voor dat geld zou het iets meer mogen zijn.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De beschrijving klopt helemaal. Heerlijke camping en goedkoop bovendien. Vraag aan de receptie naar hun kortingsbonnen voor het stadsmuseum van Vence en de Fondation Maeght in St-Paul-de-Vence, want ze maken er geen reclame voor.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prachtige locatie bij het stuwmeer met zicht op de bergen. Mooi vlak gras. Vriendelijke ontvangst op de eerste openingsdag in mei. Weinig volk nu, waardoor het sanitair voldeed, maar dat is niet berekend op het hoogseizoen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Vergane glorie. Niet om de hele dag op te verblijven, maar prima gelegen om Grenoble te bezoeken met de fiets. Ook tramhalte vlakbij waarmee je vlot tot in het stadscentrum geraakt . Beschaduwde plekken.

Fantastisch sanitair. Verwarmd in het koudere seizoen. Zwembad is gesloten sinds 15 september. Bus naar Toulouse stopt voor de deur.

De camping heet nu “Malolya”, maar de wegwijzers verwijzen nog naar de oude naam (Das Pinhiers).

Het smerigste sanitair dat ik al ooit ben tegengekomen. Maar de WiFi is goed.

alles prima in orde!

Het sanitair is prima in orde. Zanderige grond, weinig gras. Goed beschaduwd.

De camping is weer open en heet « Camping de l’Ermitage ». Gelegen dicht bij de stad, te voet bereikbaar via de wijngaarden. Ok betaalde 6,22€ zonder elektriciteit. Kom niet te laat aan in het hoogseizoen

Eenvoudige, heerlijke camping. fantastisch gelegen voor fietstochtjes. de unieke kanaalbrug over de Loire ligt op 10 km vlak rijden langs het kanaal. Ik betaalde 3,55€ zonder elektriciteit.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Marta is een vriendelijke gastvrouw. Beschaduwde, effen staanplaatsen. Net sanitair. Dichtbij het veer naar Rab. Ik betaalde 21 € voor 1 persoon.