Area Rocchette Serignano

• Honden toegestaan

• Stroom

gianfranco

sep 2020

gemengde parkeerplaats tussen auto's en campers. Ik was in augustus nadat ik had gebeld en ze verzekerden me dat er plaats was. Aangekomen na 10 minuten vond ik een gekke situatie. Het was onmogelijk om te bewegen, totale wanorde, kampeerders bezetten meer plaatsen Alles behalve rustruimte. Ik stapte onmiddellijk uit.

gianni

aug 2020

handige rustplaats voor het strand. Warme douches, geen elektriciteit, 20 euro plus 8 euro voor eventuele afvoer.

Giramondi

aug 2019

Augustus 2019. Gezien de uitverkochte in de nabijgelegen kampeerterreinen hebben we het "laatste redmiddel" geprobeerd. Parkeerplaats in gemengde parkeergarage, € 20,00 voor de nacht, duur gezien het feit dat andere diensten worden betaald! Gelukkig hebben we het niet nodig. Slechts een paar meter van het strand (de zee is prachtig en het strand is druk!). Het heeft een koude douche met muntjes en een gratis voetenwasser.

Via Rio Palma

58043, Rocchette, Italië

gedeelte van grote parking tussen 2 campings - pijnbomenbos - bar/restaurant - strand 500m

15 mei t/m 15 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!