Camping Onda Azzurra

3.2

• Lozen afvalwater

3.2

We werden vriendelijk ontvangen, zelfs in het Duits. Locatie direct aan het lange zandstrand. Sanitaire voorzieningen zijn in orde. De parkeerplaats is groot, met een team van 12 meter geen probleem. De vaste velden zien er slecht uit, het is jammer dat het het veld bederft. Oké voor een paar nachten. Er is niet veel te zien in de omgeving.

Tschastl

mrt 2023

Goede camping direct aan zee met zandstrand. veel overwinteraars die stipt op 1.11. aankomen. Absoluut niets op loopafstand. Sanitair en netheid kan beter. 2 nachten half maart. Goed gesorteerde minimarkt. De verdwaalde en bedelende roedel honden op het strand is vervelend. Frequent blaffen 's nachts. Ondanks de posters zijn er "empathische tijdgenoten" die zich ijverig voeden.

PAFI56

jan 2023

Heel leuk, maar de vriendelijkheid heeft veel verbetering nodig. Met ons voertuig van 8 m kregen we een knuffelplek toegewezen, hoewel er nog andere grote plaatsen beschikbaar waren. We voelden ons daar niet op ons gemak en reisden na een kort verblijf verder.

Contrada Foggia

87064, Corigliano-Rossano, Italië