@Tschastl
- 2018
Zeer mooie camping, direct aan zee. Schaduwrijke plekken onder acacia's en palmbomen. Sanitair superschoon. Goed restaurant en kleine markt zijn nog steeds open in oktober. Helaas zijn er veel geboden en verboden, waarvan sommige onzinnig en onbegrijpelijk zijn. Prachtige fietspaden langs de Adriatische Zee.
Verzorgd plein midden in de woonwijk aan de rand van de oude binnenstad. Eenvoudig, schoon sanitair. Straat is behoorlijk luid. 15 € is oké. Opgelet: er zijn 2 plaatsen, op 500 m afstand. Het navigatiesysteem leidt naar de gesloten!
Dit is onze 3e keer in het gebied en onze 3e keer op deze plek. Alles is gewoon perfect: rust, gastvrijheid, eten, strand, zee. We blijven 6 dagen en nemen vakantie van reizen. Gewoon heerlijk. En ik ben bang dat we terugkomen.
Er is niets voor kampeerders in Skopje. Een nieuwe parkeerplaats komt goed van pas. Een bijzondere plek op het sportvliegveld. Alles is nog geïmproviseerd, maar oké. Elektriciteit, toiletten, douche. Baas Sascho spreekt perfect Engels en is zeer behulpzaam. Met een taxi en Zarko, die ook veel weet, door de stad toeren.
Een schilderachtige, gezellige plek in het midden van nergens. Bij 33°C zijn de bomen en het beekje erg goed. Chef Alexander verwelkomt ons met een huisgemaakte Slivowitz. Sanitair is klein en schoon. Perfect voor een overnachting. 1 nacht = €20.
1 nacht op reis naar het zuiden. Perfecte plek met 10 parkeerplaatsen, sanitair klein, unisex, maar schoon en netjes. V/E op zijn plaats. Groot terrein midden tussen de maneges. Restaurant erg goed en goedkoop. Perfect voor ons en aanbevolen.
Grote plaats direct aan het stuwmeer. Heel veel Tsjechische gezinnen met tenten. enkele stacaravans en caravans. Prijs Womo en 2 personen = € 32,- per nacht. Veel te duur. Sanitair is oké. en schoon. Er geldt een toeslag voor douches. 5 minuten = 20 kronen. Geen informatie over bezienswaardigheden. Hier wordt alleen gewandeld en gefietst.
Kleine camping bij het sportcentrum met 11 plaatsen. Douche wc erg schoon. Kleine zwemvijver en afstudeersysteem gratis evenals wasmachine en droger (!). Zeer vriendelijke telefoniste. We komen graag terug.
Grote verharde parkeerplaats tussen Kamp en buitenzwembad. Grote bomen zorgen voor voldoende schaduw, de rivier verkoelt heerlijk op warme zomerdagen. Sanitair schoon en functioneel. Geen andere diensten. Gratis!
Wat een warm welkom. We voelen ons meteen op ons gemak. Weinig douches en toiletten, maar altijd schoon. In plaats van kerkklokken te luiden, kraaien hier hanen, elk uur. Maar het stoort me niet, het is grappig. Geweldige oude stad en een groot bewoond kasteelcomplex. Zeker de moeite waard.
Wij waren hier voor het eerst op 22 oktober en zeer tevreden. Daarom deze keer op de terugreis vanuit Griekenland een tussenstop. Modern, zeer schoon sanitair. Zeer snelle wifi. Goed restaurant de hele dag open. Wasmachine in de prijs van € 20 incl. Albanese parachutisten trainen momenteel op het naburige vliegveld.
Goede camping direct aan zee met zandstrand. veel overwinteraars die stipt op 1.11. aankomen. Absoluut niets op loopafstand. Sanitair en netheid kan beter. 2 nachten half maart. Goed gesorteerde minimarkt. De verdwaalde en bedelende roedel honden op het strand is vervelend. Frequent blaffen 's nachts. Ondanks de posters zijn er "empathische tijdgenoten" die zich ijverig voeden.
mooie plek direct bij de ingang van de opgravingen. plaatsen smal vanwege oude bomen. acsi en toeristenbelasting €27. Nieuw sanitair. Goede wifi (misschien omdat er maar 6 campers aanwezig zijn?), maar slechts enkele plaatsen met tv-ontvangst. verrassend stil ondanks dat het omringd is door de stad en de trein.
De beste CP in Montenegro. vriendelijke eigenaren, modern en altijd schoon sanitair, geweldig strand. enige minpuntje: vuilnis op straat, overal waar je kijkt. De CP is superschoon.
Ruimte voor maximaal 6 campers tot 7.40 m. Zwak internet. Alleen water geven met een extra lange slang, geen afvoer. geweldige locatie direct aan zee. aardige exploitant. 3 nachten- 52 €.
Goede plek voor ongeveer 20 campers. Oude maar altijd schone douches en toiletten. Wasmachine €4. aardige exploitant. Bakker komt om 8.40 uur.
Leuke plek om Dresden en Meissen te verkennen. Direct aan het Elbe-fietspad gelegen. Maar het kaartsysteem is onzin. Elektriciteit wordt extra betaald met munten. En je hebt maar 1 ticket voor alle toegangen. Douchen door een paar euro op de kaart te laden. U betaalt aan het einde bij de automaat. contant of kaart. Maar hij houdt niet van Oostenrijkse en Zwitserse kaarten. Maar dat wordt nergens gecommuniceerd. Dat scheelt punten. Het is makkelijker en beter.