Agriturismo Il Faro

• Stroom

mino...-

aug 2025

De plek zelf is prachtig, praktisch aan zee, maar het management laat te wensen over en de plek is vervallen. Ze rekenden ons € 2 meer omdat hun dochter 15 was (zonder verdere informatie om dit te rechtvaardigen). De eigenaar (Franco) liep herhaaldelijk rond de camper en vroeg ons zelfs om de airconditioning uit te zetten, anders zou hij ons de extra kosten in rekening brengen (ook al was die uit). Slechte badkamers en douches voor € 32.

zeer leuke kleine plaats met bar mogelijkheid om te douchen, direct aan strand en vriendelijk eigenaar strandstoelen te huur. is een kleine parkeerplaats bij voor bezoekers maar geeft geen overlast. omdat sani niet perfect is vier sterren anders zeker meer.

xenia123

jun 2024

geweldige plek, geweldig strand, fantastische zee. Wij waren er voor 3 nachten en hebben echt genoten van het eten. Een ware droom om te koken. Honden zijn ook toegestaan op het strand!! We komen terug?

Contrada Fossa 23

87067, Pantano Martucci, Italië

aan zee - privé-strand - ver van de bewoonde wereld - eenvoudige locatie - Duits sprekende eigenaar

1 jun t/m 1 okt