@xenia123
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Ik was van plan om maar één nacht te blijven, maar het zijn er drie geworden. De ontvangst was ontzettend hartelijk en de camping is prachtig. Je kunt brood, bier en wijn kopen bij de eigenaar. Hij heeft het zelfs bij mijn camper afgeleverd. Ik kom zeker terug.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Supervriendelijk welkom, onze honden waren ook welkom. Zeer nette sanitaire voorzieningen. Het ontbijt was ook uitstekend. We komen zeker terug! 👍
Mei 2026
Ze hadden alles wat we nodig hadden. Een geweldige plek om te verblijven en een fantastische herberg met een heerlijk menu. Ik zou er graag terugkomen.
Zeer behulpzame en vriendelijke gastheer; we waren alleen op het terrein. Ondanks de nabijgelegen snelweg was het er erg rustig. Ook het eten is een echte aanrader. We komen zeker terug. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
al voor de tweede keer hier. Zoals altijd een supervriendelijk welkom. Schoon sanitair. Rustige avond ondanks tuinterras. Ik kom zeker terug.
super vriendelijk onthaal. Geweldige operators, behulpzaam en vriendelijk. De plaats ligt op een heuvel, de bocht naar rechts bevindt zich op de voorgrond 🙃 geen probleem als je achteruit kunt rijden😄
Prachtige plek, heel hartelijk ontvangen. Elk perceel heeft een eigen wateraansluiting. En wat bijzonder is: er ligt een klein dorpje op loopafstand! Honden zijn welkom. Altijd mijn genoegen
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Prachtige parkeerplaats direct naast het meertje. Super aardige operator.