Azienda Agricola Parco Naturale fondi di Baia

Camperplaatsen

• Stroom

RafiRT

jul 2025

De camping is erg rustig en mooi. We betaalden 30 euro, inclusief gebruik van de toiletten en douches; je krijgt een sleutel. Het "sanitair" is echter erg basic en volledig verouderd. Het restaurant is geweldig, met heerlijke pizza's en vriendelijke bediening.

Lumatra

jul 2025

dit is nu eens een goede propere camper plaats. kostprijs was wel 25€. voor een camperplaats vind ik dit veel maar in de prijs heb je deftige electric. geen 6 amp dat meestal niet werkt. vriendelijke uitbater. en er is een restaurant vlakbij. een beetje raar binnen rijden maar werkt perfect ik ben 12 meter lang met de aanhanger.

Wohni67

jun 2025

21:37 0,05 KB/s 5G 56 65% : X 1000145716.jpg We waren van plan om maar één nacht te blijven, maar bleven uiteindelijk drie dagen. Gastheer Emilio behandelt je als een vriend voor het leven en is gewoonweg fantastisch. De faciliteiten zijn basic, maar de toiletten zijn goed. Het is echt een wildkampeerterrein, waar je je midden in de natuur en tegelijkertijd in je woonkamer waant. De zon schijnt het grootste deel van de dag.

Via Fondi di Baia

80070, Bacoli, Italië