@Lumatra
- 2000
top restaurant er staat een bord 2,2 meter breed maar je kunt tot de plaats rijden. mooie plaats met camper
dit is geen camperplaats. hier 1 h gestaan en er waren 2 boetes van 30€ tussen de voorruit. bedankt hoor. toeristen zullen dat niet graag horen
zeer goede ontvangst. douchen zijn nog steeds niet klaar, maar wij hebben deze niet nodig omdat we volledig autonoom zijn. stille plaats om te overnachten.
Sitecode: 20127
is een grote parking, van 19h tot 7h niet parkeren. dit is geen camperplaats.
bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen. op voorhand prijs afgesproken met de eigenaar omdat ik 9 m lang ben. omdat er geen plaats was mocht ik in de ingang staan. overeengekomen prijs was 20€ + 3 € voor Eletrik. volgende dag bij vertrek moet ik opeens 46€ en 6 € voor het water betalen. dit is niet correct. dan waren ze zeer onvriendelijk en agressief. ik ga ik nooit meer.
proper camperplaats, vriendelijk ontvangst electric aanwezig enz en een shuttlebus
zeer propere plaats, alle voorzieningen. vriendelijk ontvangst. prijs 25€/ nacht 24 h. zeer veilig en veel plaats. het zou overal zo moeten zijn.
dit is nu eens een goede propere camper plaats. kostprijs was wel 25€. voor een camperplaats vind ik dit veel maar in de prijs heb je deftige electric. geen 6 amp dat meestal niet werkt. vriendelijke uitbater. en er is een restaurant vlakbij. een beetje raar binnen rijden maar werkt perfect ik ben 12 meter lang met de aanhanger.
grote camperplaats maar: ik heb een camper van 9 m dit zou te groot zijn volgens de conciërge te groot zijn. er is veel last van lawaai van het zuiverings installatie juist ernaast. er stonden maar 3 campers en er kunnen er wel 100 staan. wel proper op de grond. 12€ per 24h.
zeer triestig voor de mensen die met camper naar hier willen komen. geen plaats meer alle cc plaatsen weg. maar wij waren hier 8 juni en de stad is dood. dat hebben ze ervan over.
mooie plaats voor doorreis, alle voorzieningen inde prijs (6€).
zeer mooie plaats. plaats voor 4 campers. Max lengte 8 m. je kan nog aan zijkant staan zoals ik omdat ik 12 m lengte heb. water douche stroom 220 volt enz is gratis. bedankt aan deze plaats.
mooi oud dorpje. er is een restaurant, café, bakkerij enz… er is maar 1 camperplaats en is. water en elektriciteit gratis. goed voor 1 nachtje.
mooie stille plaats. water kan je hebben aan het gebouw op de parkeerplaats. er is bijna geen internet verbinding. geen service mogelijk.
kost idd. 4€ alles inbegrepen parking niet onderhouden.
met een grote camper niet mogelijk om hier te staan en zeker niet met een aanhanger.
mooi plaats zeer rustig, indien er veel campers staan wel een beetje klein om met een camper van 9 m in te komen.
mooi plek wel klein. water kan je bij kerkhof hebben. vuil water niet mogelijk.
mooie rustige plaats tussen de wijnranken. 3€per nacht + 3€ voor electric. vriendelijk onthaal. lekkere wijn te koop ter plaatse.
mooie plaats dicht aan zee, veel treinen die passeren op 50m van de parking, moeilijk binnenrijden met grote camper, water heeft geen mogelijkheid om slang aan te koppelen, geen elektriciteit mogelijk. een restaurantje op het strand is er. kleine plaatsen, stoelen en tafel buitenzetten is moeilijk.
Hier geweest, we zijn weggestuurd omdat we een Trailer meehadden. Het stond er vol met trailers, maar omdat we buitenlander waren, moesten we onmiddellijk de parking verlaten. Ik raad aan iedereen aan de parking niet te gebruiken.
Hier geen camperplaatsen!!!!!!!!!!!
Mooie plaats rustig gelegen, water en electric voor 6€, geen bakkerij in de buurt, wel restaurant
Het lijkt misschien wel veel geld maar je krijgt er elektrik en water voor ook. Zeer vriendelijke mensen. En het is dicht bij de zeer restaurants enz... wij komen terug
Te kleine ingang voor grote campers niet mogelijk
Veel wind, en veel lawaai van de kermis + muziek tot 3h00 wel mooie plaats om eens te komen voor 1 dag
Top plaats. Met zwembad . Plaats voor 5 campers.tot 10m mogelijk. Om naar de plaats te rijden is er weinig plaats om in te draaien met een grote camper. Indien er al campers staan kan je niet draaien. Je moet hier overeenkomen anders sta je vast met een grote camper. De plaats is zeer rustig tussen de bomen.
Heel vriendelijke mensen, goed ontvangen. Parkeren was gratis. We komen zeker terug.