Agriturismo Ciaolatte

• Speelgelegenheid

• Honden toegestaan

Oesch

sep 2025

Het gezoem en het af en toe opstarten van de compressoren blijft dus tot een minimum beperkt, en het uitzicht is prachtig. De mozzarella en Parmezaanse kaas (die we voor de tweejarige kochten) zijn heerlijk. Er staan geen duidelijke borden die aangeven dat je daar mag parkeren. Een beetje vreemd, maar het is prima om het in de boerderijwinkel te kopen.

Maaikesmets

sep 2025

Deze plek is super mooi om te overnachten. Enorm vriendelijke mensen. ‘s Ochtends de rondleiding gevolgd die eveneens top was! Ja mag gratis stroom gebruiken, je hoeft niets te betalen voor een overnachting, maar je staat vrij om in ruil daarvoor in hun winkeltje iets te kopen, allemaal heerlijke producten! Enkel je wc & vuil water kan je er niet kwijt, maar dat is in vergelijking met alle rest maar een detail.

De plek is prachtig, gratis, en ze lieten ons zelfs elektriciteit aansluiten! In ruil daarvoor vragen ze ons alleen om een paar van hun producten te kopen. We kochten de Parmigiano Reggiano Hart (fantastische smaak!) en hun gelato. We hebben 's nachts goed geslapen en 's ochtends hebben we zelfs kunnen zien hoe de Parmigiano Reggiano wordt gemaakt.

Via Borghetto 17

43015, Noceto, Italië

Locatie op de eerste heuvels van Parma - plaatselijke producten te koop in hun winkel - rondleidingen productie van de beroemde Parmezaanse kaas[reservering!] - centrum 100m