@Oesch

Ja
2018

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Het gezoem en het af en toe opstarten van de compressoren blijft dus tot een minimum beperkt, en het uitzicht is prachtig. De mozzarella en Parmezaanse kaas (die we voor de tweejarige kochten) zijn heerlijk. Er staan geen duidelijke borden die aangeven dat je daar mag parkeren. Een beetje vreemd, maar het is prima om het in de boerderijwinkel te kopen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

We hebben niets gemist. Het is een kleine camping met 20 plaatsen, waarvan veel met honden (waaronder wij). Het is een goede locatie voor fietstochten, met eenvoudige maar schone toiletten. Het strand ligt op 30 minuten lopen. Het restaurant aan het strand is redelijk geprijsd. Bestel een flinke portie friet en je zult aangenaam verrast zijn.

Prima parkeerplaats, schoon sanitair, in november nog goed gevuld. Het is heel positief dat je pas om 18.00 uur hoeft te vertrekken. Sanitair erg schoon, ik vond het prima om diensten te boeken omdat iedereen zelf kan beslissen wat nodig is. € 17 plus € 3 hond is oké voor de locatie.

Geweldige plek, prijzen afhankelijk van de grootte. Geweldige Sani, erg leuk aan de strandbar in de zomer. Grote plaats maar toch rustig en leuk, ben er meerdere keren geweest.

Locatie goed t.o.v. strand, sanitair ok, toiletpapier moet je zelf meenemen. Anders heb je het gevoel dat je op een militair oefenterrein bent. Zou een geweldige plek kunnen zijn, maar het lijkt meer op een veld, er is geen afvoer van grijs water mogelijk, wat waarschijnlijk velen overkomt.

Geweldige locatie, geweldig uitzicht, 10 minuten naar de oude stad. Waarschijnlijk onmogelijk om tijdens het seizoen een plaats te bemachtigen. Mag je hier echt staan???

Fantastisch mooi aan het meer, geweldig uitzicht, het enige wat hier vervelend is, is onze eigen hond die constant de bal in het water wil gooien. Al het afvalwater zou handmatig in emmers etc. in de afvoer moeten worden afgevoerd. Na de hobbelige weg komt een droomplek. 115 ZLT, camper, 2 personen, hond en elektriciteit.

Zeer mooie, ruime ruimte, broodjes kunnen behalve op zondag besteld worden en 's avonds is er heerlijk eten tegen goede prijzen. Er wordt gekookt, maar buiten het seizoen is niet alles altijd beschikbaar. Bier van de tap 😜Douches met merken 15 Zlt, 5 minuten Sanitair is relatief nieuw. Het meer is erg ondiep en pas na 50 meter wordt het dieper. We kunnen de plek ten zeerste aanbevelen. Er is ook een jachthaven met een kleine supermarkt in de omgeving.

Kosten €18 per nacht, broodjes kunnen worden opgehaald op de camping ongeveer 1,5 km de steile weg op, daar is ook een klein winkeltje. Goedkope prijzen. Bier 0,5 € 2, broodjes € 0,50. Het uitzicht vanaf het plein is geweldig, veel Polen komen als dagtoeristen. Zeer rustig 's nachts, goed voor kinderen om in te zwemmen, het water is ondiep. Afvoer, water en elektriciteit zijn niet aanwezig, de Dixi is...

Zeer kleine plaatsen, bijna uitsluitend Duits. Je kent elkaar. Sanitair is super nieuw en verdient 5 sterren. Ca. 500 meter via steile trappen bij de vuurtoren naar het strand. 250m of 600m naar de dichtstbijzijnde grotere kiosk bij de bakkerij. Operator aardig, spreek Duits. In de keuken kun je goed koken op een gasfornuis, verder is er een koelkast en vriezer aanwezig.

Het is oké, maar niets meer. Sanitair kan dan zelfs na 30-40 jaar opnieuw worden opgebouwd. Vrije zitkeuze, grote ruimtes. Deels zeer zanderige, zwarte grond omdat er nauwelijks gras meer was. Afvoer goed.

Ja, afvoer is niet mogelijk, maar het is wel een toffe sfeer om hier te overnachten. Maak een vuurtje en geniet van de rust en stilte.

Alles is een beetje oud, maar echt geweldig voor honden. Maar een echte feel-good sfeer heerst hier niet.

Geweldige kleine ruimte, gloednieuw sanitair. Alles was zeer goed onderhouden. Aardige operators, prijzen helemaal OK.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Alles in orde, €25 voor 2 personen inclusief hond zonder stroom. Rollen ter plaatse. Sanitair zeer schoon. Wij betwijfelen of de faciliteiten in de zomer voldoende zijn. Maar nu in februari is het geweldig

Hier verbleven voor een nacht tijdens een doorreis met 2 personen, hond en camper. Schoon, stil en mooi. Er was water ter plaatse en we hadden geen elektriciteit nodig. Blijkbaar kost het zoveel € zelfs buiten het seizoen op een eenvoudig parcours.

Ja, hier is niets, maar het ligt dichtbij de snelweg en is erg rustig. Plaats op loopafstand, goedkoop, eenvoudig maar lekker eten bij Gasthof Geier op 1,2 km afstand.

Dus wat wil je nog meer, rust, rust, rust. we hadden niet meer nodig voor één nacht.

Om Stockholm Top te bezoeken, loop je 10-15 minuten naar tram 15-20 in het stadscentrum. Eind augustus was de plaats bijna leeg. Iedereen bij de receptie was erg aardig. De prijs is ok, zelfs als het sanitair in omgebouwde containers niet zo goed is. Maar zolang je een warme douche wilt nemen 💪 Afvoeren is hiervoor heel goed. Ook het feit dat je om 12.00 uur het veld niet hoefde te verlaten en nog een dag in Stockholm kon doorbrengen is geweldig.

Geweldige plek, test zeker de houtgestookte sauna en koel af in de kleine vijver. Sanitairblad, douches zonder meerprijs. Maar slechts 2 stuks per stuk. Allemaal heel vriendelijk, ook hutten te huur. Je hoort de straat die het vermelden niet waard is, het enige nadeel is dat er geen bijzonder uitzicht is. Al het andere maakt het goed. Er is ook een hotel in de buurt, dat in de winter wordt bewoond door een grote Duitse autofabrikant.

Heel fijne ontvangst, goed sanitair. Warme douches. 10K, 5 lange minuten. Nette keuken met oven, gasfornuis, magnetron. Gratis. Plaats bij ons erg vochtig je kon niet overal staan en moest oppassen dat je niet vast kwam te zitten. Uitzicht op het water.

Nou, het lijkt meer op een bouwwerf. Oké voor een verblijf van twee nachten, maar niets meer. Wifi erg goed, voldoende douches, toiletten en wasmachines en drogers aanwezig. 2 keukens waar je iets te eten kon halen. Niet zo up-to-date maar oké.

Zeer mooie baai met wit zand. Veel komen en gaan. De baai en een wandeling rond de berg zijn de moeite waard. Pas laat in de avond rustig.

Hele mooie plek, douches en sanitair ok. Maar in het seizoen lang niet genoeg. Eigenaren missen liefde, anders zou je hier zeker een van de mooiste plekjes van de Lofoten kunnen maken.

Kleine nieuwe parkeerplaats langs de snelweg. Afvalverwijdering, water (zelf vullen met slang) Veel leuke zitjes.

Zeer mooie locatie, een beetje lawaai maar niet echt opmerkelijk vanaf de straat. Ideaal om na of voor de veerboot te overnachten.