@Oesch
- 2018
Mei 2026
Het lijkt meer op een grote parkeerplaats, met water en afvalverwerking. Er is gedeeltelijk elektriciteit beschikbaar. Dicht bij het stadscentrum, prima voor een paar dagen. Rustig 's nachts. Het stadscentrum is op loopafstand.
Het is hier altijd heerlijk, vooral 's avonds aan deze kant van het eiland, wanneer het erg rustig is. De staanplaatsen zijn klein, sommige niet helemaal vlak. Parkeer je camper en verplaats je verder met de fiets. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig, maar zeer goed onderhouden en prima toereikend.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Het gezoem en het af en toe opstarten van de compressoren blijft dus tot een minimum beperkt, en het uitzicht is prachtig. De mozzarella en Parmezaanse kaas (die we voor de tweejarige kochten) zijn heerlijk. Er staan geen duidelijke borden die aangeven dat je daar mag parkeren. Een beetje vreemd, maar het is prima om het in de boerderijwinkel te kopen.
We hebben niets gemist. Het is een kleine camping met 20 plaatsen, waarvan veel met honden (waaronder wij). Het is een goede locatie voor fietstochten, met eenvoudige maar schone toiletten. Het strand ligt op 30 minuten lopen. Het restaurant aan het strand is redelijk geprijsd. Bestel een flinke portie friet en je zult aangenaam verrast zijn.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima parkeerplaats, schoon sanitair, in november nog goed gevuld. Het is heel positief dat je pas om 18.00 uur hoeft te vertrekken. Sanitair erg schoon, ik vond het prima om diensten te boeken omdat iedereen zelf kan beslissen wat nodig is. € 17 plus € 3 hond is oké voor de locatie.
Geweldige plek, prijzen afhankelijk van de grootte. Geweldige Sani, erg leuk aan de strandbar in de zomer. Grote plaats maar toch rustig en leuk, ben er meerdere keren geweest.
Locatie goed t.o.v. strand, sanitair ok, toiletpapier moet je zelf meenemen. Anders heb je het gevoel dat je op een militair oefenterrein bent. Zou een geweldige plek kunnen zijn, maar het lijkt meer op een veld, er is geen afvoer van grijs water mogelijk, wat waarschijnlijk velen overkomt.
Geweldige locatie, geweldig uitzicht, 10 minuten naar de oude stad. Waarschijnlijk onmogelijk om tijdens het seizoen een plaats te bemachtigen. Mag je hier echt staan???