Area Park Settebello

Camperplaatsen

• Stroom

• Vuilnisbak

De camping is natuurlijk zeer gunstig gelegen om lopend de stad in te gaan. Een zeer vriendelijke ontvangst. We moesten € 25 inclusief elektriciteit betalen voor de eerste nacht omdat we met een caravan van 12 meter reisden. Toen we de tweede nacht boekten, was dat slechts € 20. Er is een afvalverwerkingsinstallatie beschikbaar. We hebben goed geslapen, hoewel je de weg en de spoorlijn wel hoort. De prijs is nog steeds redelijk.

DaveJo

jul 2025

Oké voor 1 of 2 nachten - 15 minuten lopen naar het stadscentrum en het strand. Watertank vullen en grijs water lozen, kost € 2. In juli kost het € 20 per nacht, inclusief elektriciteit - vriendelijke, behulpzame jongens die het park beheren!

xenia123

mrt 2025

Zeer vriendelijk ontvangst, je kunt er prachtige wandelingen maken. naar de zee 20 minuten.

Via Roma 86

47921, Rimini, Italië

gelegen achterin bij het voetbalveld vlak bij spoorlijn - bewaking van 7-20u - centrum 200m - strand 400m - juni en juli en augustus gesloten voor campers

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!