Area sosta camper Cimolais

Camperplaatsen

• Stroom

• Vuilnisbak

buiten de drukte van de dolomieten troffen wij deze prachtige plek met de benodigde voorzieningen: water, stroom, loosruimtes water/toilet en afvalplekken. rustig gelegen tussen mooi uitzicht op omliggende bergen en grenst aan nu droogliggende rivier waar we gewandeld hebben. aan de andere zijde grenst een grote speeltuin voor de kinderen. voor de liefhebbers mooie plek om te wandelen, fietsen. je loopt zo het plaatsje in waar een tabacco zit

Fritz-Giggle

jun 2025

Een prachtige aires-de-campingcar als je gewoon aan de rivier parkeert. Er is een tabakszaak in het dorp die je graag zou willen bezoeken. Het mooiste is een fietspad van 15 km de vallei in. Het is bijna helemaal verhard en zeer goed begaanbaar voor auto's en motoren, dus je hebt het grotendeels voor jezelf. Goed te doen met een e-bike. Fantastische uitzichten.

henk66

mei 2025

een keurig met raster omheinde CP vonden we wel wat benauwend. wij hebben ons gevoegd bij de camperaars die bij de (droge) rivier bedding stonden ,heerlijk vrij en werd ondanks verboden te parkeren ,ruim gedoogd daar de carabiniere om de hoek woont.

Via XX Settembre 54

33080, Cimolais / Thimolei, Italië

speeltuin € 5.00 - rustige plaats - centrum 200m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!