@Fritz-Giggle
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Juli 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Ik vind het jammer om dit te zeggen, want de volgende keer dat ik deze camping bezoek, is hij misschien wel vol, maar het was zonder twijfel de beste plek waar we tijdens onze zeer lange reis door Frankrijk dit jaar hebben verbleven. Een heerlijk ontspannen en vriendelijke gemeentelijke camperplaats in de beste traditionele stijl. Je kunt gewoon parkeren waar je wilt, de poorten staan altijd open en ze vertrouwen erop dat je het juiste doet en betaalt voordat je vertrekt. En de bakkerij in het dorp is absoluut top. Hartelijk dank!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 196771
Absoluut geen 4! Veel oneffenheden en een grindpad naar en op de camping. En verschillende staanplaatsen bovenaan hebben geen stroomaansluiting in de buurt. Kampeerders met een lange stroomkabel moeten die delen met anderen. Er is maar een beetje schaduw van een heg, hoewel dat aan de Normandische kust normaal gesproken niet nodig is. Absoluut geen goede camping en ik zou hier niet meer terugkomen.
€17 voor een stoffige parkeerplaats. Dat meen je toch niet? :-(((
Mei 2026
Sitecode: 195212
Dit lijkt een nieuwe camping te zijn, dus misschien wordt het met de tijd beter. Vanaf de weg ziet het er echter erg onaantrekkelijk uit (vooral de windschermen die de staanplaatsen scheiden). Camping Car Park zou veel beter zijn best moeten doen om deze plek op te knappen. De weg is ook in grote reparatie (het bestaat momenteel uit kleine zandheuveltjes). We zijn verder gereden.
Wauw! Als alle campings in België zo goed waren, wat zou dat een geweldige verandering zijn. Ik snap alleen niet waarom alle campers met hun gezicht naar binnen staan in plaats van naar buiten, richting het prachtige bos. We voelden ons net anarchisten omdat we van het uitzicht genoten :-)
Een plek direct aan het fietspad langs de Loire, met warme douches die je zelf kunt regelen, en dat voor € 14. Absoluut 5 sterren!!!
Een camping die tevens een eigenzinnig museum is. Als je van autogeschiedenis houdt, of gewoon van brocante met auto's, dan is dit dé plek voor jou. € 22 inclusief elektra. Geen bakker in het dorp.
Iemand moet het CC-algoritme wakker maken. Deze plek is al meer dan een jaar een kampeer- en parkeerterrein. De prijs is momenteel € 13,50.