@Fritz-Giggle
Wauw! Als alle campings in België zo goed waren, wat zou dat een geweldige verandering zijn. Ik snap alleen niet waarom alle campers met hun gezicht naar binnen staan in plaats van naar buiten, richting het prachtige bos. We voelden ons net anarchisten omdat we van het uitzicht genoten :-)
Een plek direct aan het fietspad langs de Loire, met warme douches die je zelf kunt regelen, en dat voor € 14. Absoluut 5 sterren!!!
Een camping die tevens een eigenzinnig museum is. Als je van autogeschiedenis houdt, of gewoon van brocante met auto's, dan is dit dé plek voor jou. € 22 inclusief elektra. Geen bakker in het dorp.
Iemand moet het CC-algoritme wakker maken. Deze plek is al meer dan een jaar een kampeer- en parkeerterrein. De prijs is momenteel € 13,50.
Nu €15. Te duur.
Update naar 2025. Het bestaat nog steeds, net als het toilet (met wc-papier!). Prachtig uitzicht op het kasteel. € 3 voor vers water en elektriciteit. Gratis lozen.
Het zou een vier moeten zijn, aangezien er in Frankrijk niet veel plekken zijn waar je aan een meer kunt kamperen waar je veilig kunt zwemmen. De prijs is echter vrij hoog met € 16,22, en ik denk niet dat de camping-car park-aanbieder het aantal kampeerders goed controleert. Ze zeggen dat ze maximaal 32 plaatsen hebben, maar ik heb er zeker meer geteld.
Het zou een fantastische plek zijn als het niet zo lawaaierig was. Constant achtergrondgeluid van de grote snelweg, en een pomp op het naastgelegen terrein die dag en nacht om de 15 minuten aanslaat. Neem je oordopjes mee.
Geen goede zomerlocatie, en het lijkt erop dat iemand er een permanente verblijfplaats heeft :-(.
de FlotBlu is kapot :/(((.
De machine voor water en elektriciteit is kapot.
Een zeer goed verzorgde camping in een klein dorpje. Slechts 4 sterren omdat er geen elektriciteit is, maar waarom zou je dat gratis verwachten? De nabijgelegen "voie verte" om te fietsen is echter de weg. Dat is een primeur voor mij in Frankrijk :-).
De prijs is € 14, wat misschien wat aan de hoge kant is. Bovendien is het voetbalveld ernaast tegenwoordig een kampeerterrein voor reizigers en omdat we alleen waren, voelden we de behoefte om te vertrekken.
Een geweldige plek met veel schaduw. Kies je eigen plek. Het zou 5 meter verderop zijn, afgezien van een vreemd gat om je toilet te legen. En als je in de omgeving wilt fietsen, neem dan zeker je mountainbike mee.
Een leuke gemeentelijke camping in een klein Frans toeristisch dorpje. Meer schaduw dan de andere camping in de buurt, maar nog steeds wat prijzig. Een prachtige plek om te wandelen.
Betaalde slechts € 39 voor twee nachten in het goedkoopste gebied zonder stroom.
Een klassieke Franse gemeentecamping, en dan ook nog eens midden in een bergparadijs. Ik heb hem nog niet in andere recensies voorbij zien komen, maar er zijn hier diverse fietsmogelijkheden, waaronder een fantastische mountainbikeroute langs de rivier. Je kunt zelfs naar het nabijgelegen Briançon fietsen en zo bijna de hele hoofdweg vermijden.
Het is allemaal al in andere recensies gezegd, dus ik kan alleen maar zeggen dat dit zonder twijfel de meest memorabele plek was tijdens onze reis door Noord-Italië. Angela en Enrique maken de wereld een vriendelijkere en betere plek. Grazie mille!!!
Dit is misschien wel een van de goedkopere plekken in de omgeving, maar dat maakt het nog geen goede plek. Je staat opeengepakt in vier rijen campers en de voorzieningen zijn erg slecht. De toegang tot het meer is ook erg vervallen en biedt slechts een strook van 5 meter tussen een muur en het water. We hebben er hondenpoep en een rat gezien. :-(
Het nummer dat u nu moet bellen is +39 328 426 1032. Helaas ziet de camping er vervallen en onkruidachtig uit. Er is ook veel verkeerslawaai, aangezien de plaatsen ongeveer 50 meter van de hoofdroute uit het dorp liggen. Ik denk dat het een 3 verdient omdat er stroom en water aanwezig zijn, maar ik heb het een 2 gegeven om het gemiddelde te verlagen, want een 4 verdient het absoluut niet.
Een prachtige aires-de-campingcar als je gewoon aan de rivier parkeert. Er is een tabakszaak in het dorp die je graag zou willen bezoeken. Het mooiste is een fietspad van 15 km de vallei in. Het is bijna helemaal verhard en zeer goed begaanbaar voor auto's en motoren, dus je hebt het grotendeels voor jezelf. Goed te doen met een e-bike. Fantastische uitzichten.
Betaalautomaat werkt nu, maar geen slagboom. Je kunt je kans wagen, of je betaalt graag iets voor het spectaculaire uitzicht (als het niet regent, natuurlijk :-)).
Erg duur voor wat het is, met een prachtig uitzicht op een hijskraan en de bouw van een gebouw met meerdere verdiepingen. De incheckbalie vraagt bijna net zoveel informatie als je zelf moet verstrekken voor een banklening. Elke camping in de omgeving is echter te duur. Het gebied is wat dat betreft niet optimaal ingericht voor CC-gebruikers. Neem je portemonnee mee :-)
De stad heeft de verboden data gewijzigd. Ze zijn nu van 1 juni tot en met 31 augustus. Je krijgt een boete als je je niet aan de regels houdt. Je moet je in plaats daarvan registreren bij Alpacamping (geen gemakkelijke opgave). De kosten bedragen vandaag (1 juni) 12 euro. Geen diensten. Schande voor de stad.
Het toilet en de douche lijken niet meer beschikbaar te zijn. Ze waren nogal "rustiek" toen ze open waren, maar ze rechtvaardigden in ieder geval een extra ster. Het is nog steeds een erg fijne plek op het platteland.
Vier sterren voor het meer op 300 meter afstand, en twee sterren voor twee sets van vier plaatsen die zo hellend zijn dat je vastloopt bij het in- en uitstappen. Vertrouw de machine niet als deze zegt dat er minder dan acht plaatsen beschikbaar zijn. Loop eerst de site rond en beslis dan.
Ga op krappe plaatsen in de volle zon zitten en kijk verlangend naar de grote bomen waar iedereen met alleen maar auto's terecht kan. Waarom zou je daar 12 euro voor betalen? Nergens kunnen campers zelfs maar parkeren voor de lunch, omdat er een hoogtebarrière is (en daarachter een bijna lege parkeerplaats). Schande voor de gemeente!
Water € 3,50 + elektriciteit 24 uur nog eens € 3,50. Gratis als je het ook niet nodig hebt.
Direct naast een geweldig, ongerestaureerd dorp, en des te beter in de Provence. Dank aan de gemeente voor het beschikbaar stellen van deze locatie in zo'n prachtige omgeving. Erg druk vanavond.
Multifunctionele site met veel lokale bevolking. Geen aangewezen plekken, dus in het weekend kan het behoorlijk krap worden. Er is een sanitair station ongeveer 75 meter achter de camping, bovenop de dijk (volg de borden). Dit is erg onverzorgd, vooral de toiletten. De gemeente zou een deel van de geïnde vergoedingen moeten besteden aan het in stand houden van deze faciliteit. Mooie rivier, maar zwemmen is verboden.
Zeer mooie omgeving, maar pas op voor de elektriciteit. Omdat er alleen een koelkast en warm water aanwezig waren, kwam de stroom de hele nacht niet door.
Direct naast het kanaal, onder eikenbomen. Zou het vijf sterren geven, maar geen faciliteiten of stroom. De website werkt mogelijk niet tegen betaling, maar u kunt de eigenaren betalen in hun huis, dat net aan de andere kant van de boerderij ligt.
Sitecode: 20450
Een heel mooie aires, en een nog betere epicerie op ongeveer 25 meter afstand, net om de hoek. Baguettes, pijnchocolade en een geweldig assortiment groenten en fruit. Je hoeft niet naar de supermarkt te rijden, dat is zeker.
Sorry, maar deze site is gesloten vanwege werkzaamheden aan de kade.
Sorry, maar deze plek is momenteel gesloten, omdat de kadezijde in aanbouw is.
Sitecode: 19254
Een parkeerplaats vol met campers, auto's en bussen, en een stad waar ze auto's door ALLE straten laten rijden. Wie wil er in een circus blijven!?!
Nabijheid van het dorp is alles wat deze lucht te bieden heeft. Weinig schaduw, geen zitgelegenheid, kapotte voorzieningen. Toeristenauto's overdag en ophalen van school 's morgens en' s middags. Er is een betere plek ongeveer 1 km verderop aan het begin van de veloroute (“camping-car reserve”).
Een zomercamping in dit deel van Frankrijk hoort bomen te hebben, geen zon die reflecteert op witte spaanders (draag je zonnebril!) Het enige om deze aan te bevelen is hoe dicht het bij het stadscentrum ligt.
Sitecode: 21927
Make-shift diensten. Slechts ongeveer vijf plaatsen, waarvan de meeste blijken te zijn door onbewoond voertuigen.
Ok, maar niet erg netjes, en soms moeilijk om een plek te vinden om je stageld te betalen. Probeer bij het zwembad op de top van de heuvel, hoewel je op het glas moet kloppen om de aandacht van de beheerder te krijgen. Slechts een zeer kleine afvalbak met kleine opening. De gemeente zouden zich moeten schamen om 5 euro te vragen en niet voldoende afvalverwijdering te bieden. Bah!
Een zeer goede camperplaats, maar misschien een beetje duur, hoewel zowel elektriciteit als wifi zijn inbegrepen. Zeer schone toiletten ook. Uitstekende boulangerie met goede koffie 100m verderop. Camperservice voor passenten lijkt gratis te zijn!
Zeer beperkt aantal plaatsen, met campers die er vele nachten blijven staan. Tijdens de zomermaanden moet je geluk hebben om een plaats te krijgen. Twee dagen achter elkaar geprobeerd op verschillende tijden van de dag, maar geen geluk gehad.
Een van de schoonste aires d'service in weken, en de toiletten hebben zelfs papier! Kosten zijn 5 euro, maar dat omvat toegang tot het prachtige zwembad. Het dorp is plus belle, en de Cafe Plum in de stad heeft elke nacht een andere live muziek act. Dat is een eerste voor ons in Frankrijk, vooral op zo'n kleine plaats. Boulangerie aan het eind van het dorp is ook uitstekend, met een prachtig decor. Perfect
Sitecode: 12047
Ja, het is zo krap als sardines (op een pinchos natuurlijk), maar de stad zou moeten worden geprezen om zelfs een dergelijke faciliteit te bieden, vooral omdat het maar een makkelijke, veilige 10 min rit naar Concha Beach is. Iedereen die de hele dag niet in deze prachtige stad doorbrengt, in plaats van op de camperplaats te blijven, moet hun hoofd onderzocht hebben.
Goed voor wat het is, dat is een grote geplaveide parkeerplaats met een kleine stroom aan de ene kant en een verlaten meubelfabrikant aan de andere kant. De stad heeft alle voorzieningen, maar niet veel charme. De voorzieningen plantages rond het dorp zijn echter uitstekend. De stad lijdt duidelijk in de handel, maar ze hebben niet opgegeven. Geen teken om je te laten zien waar de aires is, BTW.
Prachtige Franse vakantiestad, maar tenzij je oordopjes hebt, zul je nooit door de nacht slapen. De stadsambtenaren hebben ook zeer vriendelijk grote cementblokken belemmerd die een deel van de parkeerplaats belemmeren, waardoor het moeilijk of onmogelijk is om voor auto's over ongeveer 6,5m te kamperen.
Camperplaats in een mooie buitenwijk, en dat blijkt. De eerste plaats die ik ooit in Frankrijk gezien heb met LED-bord dat je vertelt hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Credit card & codesysteem. Goede faciliteiten, waaronder toilet. Warme douche op het strand. Mooie locatie met uitzicht op het water. Geen schaduw, maar goede zeebries. Enige afstand van bakker, enz.
Mooie plek, tenzij het erg warm is. Er is geen schaduw. Geen loosmogelijkheid en ook geen mogelijkheid om water in te nemen. Het kan dus geen 8 worden, vooral omdat je moet betalen. €6 voor het privilege van parkeren op een grote, zanderige parkeerplaats.
Te warm, te krap (<3m), te lawaaierig, te duur. Niet het overwegen waard tijdens het hoogseizoen, en geen camperplek maar slechts een onderdeel van een camping.
Een mooie schaduwrijke aire, servicestation met jeton. Goede bakker en slager, binnen 200m, mooie wandelingen direct vanaf uw campingcar deur. Enige probleem (?) Is dat het dorp is gewoon een beetje te "perfect", met alles volledig gerestaureerd en er geen ruwe randen. Voelt een beetje als Chipping Norton. Is het een deel Poitiers? Ook, vreemd genoeg, geen café.
Wat een mooie locatie. Parkeer op het gras onder de bomen, met een heerlijk briesje dat uit de heuvels komt. Gratis lozen en water, binnen 200 meter van het centrum van het dorp. Vrijdagochtend markt aan de voorkant van de kerk. Gemeente vraagt nu een vergoeding, maar het is slechts 95 cent per persoon. In Engeland zouden ze meer in rekening brengen als je alleen maar zou willen draaien!
Ik ben het met de andere beoordelingen eens - dit is een echte juweeltje. Het is in feite een camperplaats in een tuin, en direct aan de zee. Een perfecte plek om als een rustige slaaponderkomen te gebruiken na het verkennen van alles wat Berlijn te bieden heeft (met inbegrip van de verbijsterende transit-systeem). Ik zou deze plek een 10 hebben gegeven, behalve dat het niet beschikt over een drive-over afvalwater set-up. Misschien beter om te lezen voor aankomst.
Zorg ervoor dat je de GPS-coördinaten gebruikt, zodat je deze plek niet verwart me de prachtige camperplaats ongeveer 300 meter verder aan het meer.
Dit is een camping, geen camperplaats, en niet een heel goede. Zeer kleine plaatsen (langer dan 8 meter zou problemen kunnen geven), zeer strak draaien. Het ergste van alles, er is een extra toeslag voor bijna alles is. En zoals anderen al hebben gezegd, zullen ze niet toestaan om chemische toiletten te dumpen, en lozen in het algemeen is alleen tijdens bepaalde uren. Er zijn veel betere opties in de buurt tegen een lagere prijs.
Een mooie camping te midden van een kleine boerderij. Als u geen douche of wc-toegang nodig heeft, laten de eigenaren u parkeren in een paddock naast een kudde zeldzame Jacob schapen. Goede selectie van etenswaren, en honing uit het dorp Honnig!
Zeer goed voor wat het is, met mooie toiletten. Gemakkelijke fietstocht over twee schilderachtige bruggen naar de oude stad. Ribe is prachtig gerestaureerd en zeker een bezoek waard.