Borgo dei Sapori Cividale

• WiFi

• Wasmachine

Brommert

jul 2025

Mooie Locatie! Heel rustig en fantastisch uitzicht. Anders dan de foto doet vermoeden sta je op een apart grasveld achter de boerderij. Geen schaduw. Stroom is aanwezig dmv haspels. Wil je verder weg staan dan heb je veel kabel nodig! Er zijn afvalbakken aanwezig. Wc en douche zijn op een van de aanwezige kamers. Irene gaf aan dat ze ook kan koken en wij hebben daar gebruik van gemaakt. Smaakt heerlijk, evenals de wijn. Aanrader!!

spudhead

jun 2025

Niks mis met een verblijf bij de wijnboerderij van Irene. Mooi uitzicht en heerlijk rustig. In het restaurantje kun je ‘s avonds eten en douchen kan in het hoofdgebouw. Wij betaalden 20 euro met elektriciteit.

Irmavdw

jul 2024

Heerlijk verblijf met mooi uitzicht, super vriendelijk ontvangst van Irene en ander personeel. Wij werden per toeval verwelkomd met een pizza/wijn/blues feestje bij het restaurant, erg leuk met veel locals. In de ochtend voor 12 euro pp van een lekker ontbijtje kunnen genieten. We konden gebruik maken van het toilet en de douche in een van de kamers van het agriturismo.

Via Planez 60

33043, Cividale del Friuli, Italië

CP bij een wijnmakerij - restaurant geopend in het weekend

1 mrt t/m 31 okt