@Brommert

2000

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Juli ‘25. Alleen parkeren mogelijk. Geen Faciliteiten. Camperplaats is waarschijnlijk in aanbouw?

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Mooie Locatie! Heel rustig en fantastisch uitzicht. Anders dan de foto doet vermoeden sta je op een apart grasveld achter de boerderij. Geen schaduw. Stroom is aanwezig dmv haspels. Wil je verder weg staan dan heb je veel kabel nodig! Er zijn afvalbakken aanwezig. Wc en douche zijn op een van de aanwezige kamers. Irene gaf aan dat ze ook kan koken en wij hebben daar gebruik van gemaakt. Smaakt heerlijk, evenals de wijn. Aanrader!!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prettige plek voor enige dagen. Ruim en mooi opgezet. Plaatsen met en zonder schaduw, dus kom rond de middag! Douche en wc beetje ouderwets maar schoon en goed! Bus naar centrum op loopafstand, kaartje in de bus kopen. Supermarkt op loopafstand. Gelegenheid tot lozen en vullen. Aardige dame bij receptie die goed engels spreekt.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Voor 1 nacht hier gestaan op doorreis. Beetje oude camping met oud sanitair. Veel schaduwplekken! Mooi riviertje met strandje. Norse bediening in restaurant, erg kortaf. Veel viel er niet te kiezen, vlees of vis en dan wordt er een schaal op tafel gekwakt. Samen met de lauwe wijn was het compleet. De prijs was daar ook naar, die viel mee. Douche was lekker warm, dat weer wel en de plekken zijn ruim. Voor ons geen reden om hier verder te blijven.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prima plek voor overnachten bij Ljubjana. Stroom is aanwezig, water werkte niet! Gelegenheid tot lozen. Bus naar centrum gaat om de 20 min. tot 23 uur. Kaartjes kun je in de bus kopen en zijn erg goedkoop. Reis duurt 30-45 min. Wij hebben er prima gestaan zonder enige overlast!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prettige plek om Bled te bezoeken. 40,- in de paal doen en kaartje trekken. Met de barcode kun je de stroompaal activeren en water tappen. Op de stroompaal kun je de actuele Kwh zien! Stroom is 6 Kwh per dag en water is 150 ltr. Er zijn vuilcontainers en gelegenheid tot lossen vuilwater en wc. Verder geen voorzieningen als wc of douche ( is volgens mij wel in aanbouw?) Supermarkt is op loopafstand en daar is wel een wc! Rustige plek!

Helaas was de Cplek bij aankomst al vol. Ook de 2 nabij gelegen plaatsen. Toen maar weer terug naar Leuven om op de nabij gelegen P1 plaats te gaan staan. Helaas mag je daar niet verblijven en het hek gaat om 21 uur dicht. Toen maar het tel. nummer van de opzichter gebeld en die verwees ons naar P4. Daar rustig gestaan en overnacht. Dus gemeente Leuven, tijd voor wat uitbreiding! Misschien op een wat rustigere plek?

Na een bezoek aan de stad hier naar toe gegaan. Niet voor rustzoekers. Megacamping met vooral Italianen. Animatie :-( dus lawaai. Restaurant is Italie onwaardig. 1 nacht en snel weer weg.

prima plek. rustig en netjes.

Op het moment wel open, maar nog geen voorzieningen. Prima om 1 nacht te overnachten. Keurig terrein en mooi aangelegd.

Weer een paar prettige dagen verbleven op deze mooie camperplaats. Alles Tip Top in orde. Wel jammer dat er niet wat meer schaduwplaatsen zijn, het is nl erg warm op het grind. Nog een tip voor de eigenaar, ik zag dat de afdekking van de vloer in de meest rechtse douche een scheur vertoond en dat er een bobbel zit in de hoek. Wellicht zit het water er al onder!!

Sitecode: 101936

Plussen: Mooie plek, Ruimte, Omgeving, Schoon sanitair, Zwemmen of Suppen! Sympathieke eigenaren. Overloon is leuk. Minnen : Elektra een beetje onprofessioneel. Soms veel Duitsers met kliekvorming die het niet zo nauw nemen met gedrag en geluid. Aantal douches en toiletten bij drukte beetje ondermaats. Loosplek zit een beetje op een rare plek. Tegenover de in en uitgang, dat geeft soms een beetje file.

Plussen: Mooie plek. Fantastisch verzorgd. Luxe sanitair 5*. Prachtige grasmat Mogelijkheid tot zwemmen/suppen. Ruim opgezet. Min: Niet echt rustig,geluiden van de omliggende wegen, terrassen aan de overkant en van jongeren aan de overkant. Gelukkig neemt dit ‘nachts af. Maar ik zou hem er niet voor overslaan! Ben je echt een rustzoeker, dan iets verderop ergens in een bos gaan staan!

Een dag van tevoren gereserveerd via de site afgaande op de plaatjes. We kwamen laat aan en hadden dat tel. doorgegeven. Er hing een plattegrond met de aangewezen plek op de deur. Totale deceptie! Verschrikkelijke plek, geen stroom op 100 m , gat in de plaats en ruwe stukken beton. Zelf maar een andere plek gezocht. Volgende morgen verhaal gehaald. Er waren plaatsen zat, maar men wilde ons nou net die ene rotplek geven. 1 nacht was voldoende.

Rustig,goed sanitair en een mooie omgeving. Dorp op loopafstand. 2 supers in de buurt, maar op zondag dicht. Ruime plaatsen met afscheiding en bomen. Natuurbad achter de camping. Een aanrader voor wie niet op de drukte van de Chiemsee zit te wachten. Mooie fietsomgeving!

Tja, wat zal ik zeggen. zoals zoveel campings in Duitsland sta je hutje mutje. ( ik noem ze ondertussen kerkhoven) Vol en weinig plek. Sanitair was ok. Goed restaurant voor een snelle hap. Op de fiets naar Konstanz, goed te doen. Water in See was ok, maar niet erg helder. Geen 2e maal voor ons!

Na wat camping langs te zijn geweest die allemaal vol stonden ook hier geprobeerd. Meneer de Bullebak had nog niet eens het fatsoen om goedendag te zeggen. In plaats daarvan kon er alleen een Ja (oftewel wat moet je) vanaf. Toen de vraag of we “reserviert” hatten. Nee dus, We konden nog een plaatje krijgen ergens in schaduw waar waarschijnlijk niemand wilde staan. We zijn gewoon weer weg gereden en hopen stilletjes dat iedereen wegblijft!!!!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Net weer thuis van 4 dagen Brabant. Wat een mooi plekje hebben ze daar in St. Michielsgestel! Prachtige fietsomgeving en mooie wandelingen. Aan comfort ontbreekt het hier ook niet en het wordt keurig bijgehouden door Ben en Mirjam. Tip, doe vooral de wandeling van 5 km door het oude bos en langs de Dommel weer terug, die is prachtig. Wij komen zeker nog eens terug om de rest te ontdekken.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Op zich helemaal geen slechte camping. Fijn gelegen en dicht bij het centrum van de stad. sanitair laat te wensen over en vooral bij de dames slecht verlicht. terrein wordt goed bij gehouden en plaatsen zijn ruim. Alleen waren er op de vrijdagavond afwisselend, autoraces, een concert van vooral basboxen en live vuurwerk van extreem zware bommen! Alles georganiseerd en uitgevoerd door de lokale jeugd. Gelukkig was het om 06.00 uur afgelopen 😟.

Prima voor elkaar hier. Ruime plaatsen en goed opgezet. Sanitair een dikke 10. Nu nog groen aanplanten dan wordt het nog mooier! Nog een tip: maak een bakje of leg een rooster in de stortbak voor het legen van het toilet. Anders is een keer iemand zijn dop kwijt. Voor de rest een dikke pluim!

Eenvoudige camping. Beetje aan onderhoud toe. Lozen en water pakken zit erg onhandig. Goed gegeten in het eenvoudige restaurant. Fijne plek voor overnachten op weg naar huis of Italie.

Plek is redelijk. Vlakbij de A61, dus geschikt als doorgangsplek m.i. LIDL en pomp om de hoek. Verder in het dorp niks te beleven. Bespaar de wandeling naar beneden, daar zit enkel een take away Pizza rest is vergane glorie. Wij hebben op het parkeerterrein gestaan omdat alles bezet was. €5 in de stalen paal gedaan.

13/7. Mooie plek, maar sanitair is nog gesloten. Werd ons niet gemeld bij de reservering!

Prima plaatsen, lekker rustig en zicht op de Moezel. Geen douches of toiletten maar die heb je zelf bij je dus geen enkel probleem. Supermarkt op fietsafstand en de bakker komt langs met brood.

Camperplek op oude mijnterrein. Ik zag het als een one night plek. Verder niet veel te doen. Drukke weg naast het terrein. Faciliteiten aanwezig. Goed verzorgd. Betaalde stroom en water!

Rustige camping in het Limbugse land. Gelegen achter een boerderij waar men ook appartementen verhuurd. Goede uitvalsbasis voor wandelen en fietsen. Sanitair is open en netjes verzord. Er is een soort manege voor paarden. Plekken zijn ruim op een centraal grasveld. Enkele plekken bij bomen. Rustig!