@Brommert
- 2000
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Ik ga natuurlijk niks zeggen over dit mooie plekje. Dat het er heerlijk rustig is. Dat het sanitair is om door een ringetje te halen. Dat de omgeving mooi is en het er heerlijk fietsen is. Dat de eigenaren heel aardig zijn. En er op fietsafstand een supermarkt en een mooi stadje zijn. Nee, dit ga ik allemaal lekker voor mezelf houden en er nog vaak ( in rust) terug te keren om er weer te genieten. Mooi dat ik dat allemaal lekker niet ga delen !
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat een leuke plek! Eén plaats zoals elke camperplek zou moeten zijn. Ruim opgezet, schoon, en alle voorzieningen aanwezig. Je hoort iets verkeer,maar we hebben het niet als storend ervaren. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Leuke plaatsen in de omgeving om te bezoeken en om boodschappen te halen. We komen zeker vaker terug hier!
Wat een lekker plekje en aardige mensen! Enkele dagen hier vertoeft, en erg genoten van de rust,het water en de omgeving. Mooie plekjes in een natuurlijke setting. Fijn om te suppen en te zwemmen. Aanlegsteiger is aanwezige en er zijn boten te huren. Lekker gegeten in de buurt bij Moeke Breughel! Aanrader!! Dus, voor rust en ruimte naar Beerta.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Juli ‘25. Alleen parkeren mogelijk. Geen Faciliteiten. Camperplaats is waarschijnlijk in aanbouw?
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Mooie Locatie! Heel rustig en fantastisch uitzicht. Anders dan de foto doet vermoeden sta je op een apart grasveld achter de boerderij. Geen schaduw. Stroom is aanwezig dmv haspels. Wil je verder weg staan dan heb je veel kabel nodig! Er zijn afvalbakken aanwezig. Wc en douche zijn op een van de aanwezige kamers. Irene gaf aan dat ze ook kan koken en wij hebben daar gebruik van gemaakt. Smaakt heerlijk, evenals de wijn. Aanrader!!
Prettige plek voor enige dagen. Ruim en mooi opgezet. Plaatsen met en zonder schaduw, dus kom rond de middag! Douche en wc beetje ouderwets maar schoon en goed! Bus naar centrum op loopafstand, kaartje in de bus kopen. Supermarkt op loopafstand. Gelegenheid tot lozen en vullen. Aardige dame bij receptie die goed engels spreekt.
Voor 1 nacht hier gestaan op doorreis. Beetje oude camping met oud sanitair. Veel schaduwplekken! Mooi riviertje met strandje. Norse bediening in restaurant, erg kortaf. Veel viel er niet te kiezen, vlees of vis en dan wordt er een schaal op tafel gekwakt. Samen met de lauwe wijn was het compleet. De prijs was daar ook naar, die viel mee. Douche was lekker warm, dat weer wel en de plekken zijn ruim. Voor ons geen reden om hier verder te blijven.
Prima plek voor overnachten bij Ljubjana. Stroom is aanwezig, water werkte niet! Gelegenheid tot lozen. Bus naar centrum gaat om de 20 min. tot 23 uur. Kaartjes kun je in de bus kopen en zijn erg goedkoop. Reis duurt 30-45 min. Wij hebben er prima gestaan zonder enige overlast!