Camping Lago dei 3 Comuni

• Stroom

3.4

Makanmakan

jul 2025

kleinschalige eenvoudige camping gelegen aan een prachtig meer. ruime plekken. direct toegang naar het water met ligweide. water rechtstreeks uit de bergen dus erg koud. broodjesservice, op zondag alleen croissants. sanitair heel eenvoudig en redelijk schoon. kon beter. geen toiletpapier maar evt kun je n rol bij de receptie halen. wifi slecht. kleine bar met ook schepijs en eenvoudige maaltijden ook ok mee te nemen. Supermarkt en slager 5min.

gerald1

jun 2025

Geweldige camping, schone toiletten. Minpunt: Helaas geen papier. Ook minpunt: de wifi werkt niet op de camping. Anders zou het 5⭐️ zijn. Knip de takken alstublieft af op de hoogte van uw camper.

Groen2

jun 2025

Prima camping, mooi sanitair en goede ontvangst. Mooi gelegen aan meer. Klopt wat 2Js vermeldde prijs was €34 all in voor 2 p.p.n. Nietcdatcer keus was we hadden de laatste plekje. Ruime plaatsen. Hondenbezitters moet €4 p.d. betalen. Persoonlijk vind ik dat best veel. Tot nu toe was €2 het hoogst bedrag dat ik moest neertellen. Vind camping zeker een aanrader

Via Tolmezzo 52

33010, Trasaghis / Trasagas, Italië

Aan het Lago di Cavazzo - centrum 1,5km

14 sep t/m 1 nov

24 aug t/m 13 sep

1 aug t/m 23 aug

Toon alle tijden en prijzen