Camping Roma Flash

De locatie is prachtig direct aan het meer, waar het goed zwemmen is. Goedkoop om in september te verblijven, maar de camping heeft een upgrade nodig. de toiletgebouwen zijn erg gedateerd, sommige wastafels werken niet, er is geen zeep, geen toiletpapier en het is erg donker binnen. niet geholpen toen de twee mannen die aan het schoonmaken waren door alles af te spuiten, allebei in het blok rookten. Bar-restaurant is klein en het eten dat we zagen zag er goed uit, gerund door een familie?

PH-opwielen

aug 2022

Bij aankomst een vriendelijke jongedame aan de receptie. Zelf een plek uitkiezen (hoogseizoen). Mooie schaduwrijke plekken aan een prachtig meer. Bij de receptie moet je een zekering vragen voor de stroom. Sanitair is oke maar mag wel vernieuwd worden. Zwembad was niet heel schoon. Waren naar het kasteel geweest. We kwamen 13:09 terug op de camping, slagboom dicht tot 15:00. Your problem not my problem. Oudere dame van receptie zeer onbeleefd!

Andy-

mei 2022

prima locatie voor dit geld. schaduwrijke plaatsen beschikbaar. eind mei stonden we bij het meer, lekker vanuit de camper het meer induiken. sanitair wel wat gedateerd, en overdag slecht verlicht. prima gedoucht en prettig ontvangst.

Via Settevene Palo

00062, Bracciano, Italië