@Kernewekdavid
Alles wat je zoekt en nodig hebt van een camperplaats. Ruimte, elektriciteit als je dat wilt, slechts één toilet (maar het werkt prima) en faciliteiten om toilet en afvalwater te legen. Vriendelijke, behulpzame eigenaar. Bushalte op 100 meter naar Cordoba (€ 1,30 per enkele reis). Bakkerij naast de deur is erg goed. Supermarkten en bars in de buurt. We zouden zeker terugkomen 👍
Sitecode: 19539
Ik geef zelden 5 sterren, maar de eigenaar verdient het. Voor € 12 zonder elektriciteit biedt het net zoveel als veel duurdere campings. Toiletten en douches zijn schoon, er is een plek om te legen en te tanken, plus een wasmachine. De eigenaar was behulpzaam bij het uitleggen waar je de bus naar de stad kon nemen, waar je het beste kon uitstappen en wat je het beste kon bezoeken. Ik wou dat er meer van dit soort campings waren.
Verharde plaatsen, maar wel vrij dicht op elkaar. Je hebt een sleutel nodig om toegang te krijgen tot de faciliteiten en douches in een apart blok aan de overkant van de weg. Je hebt een muntje van €2 nodig en hoewel de douche lang doorloopt, was hij op zijn best lauw en kun je de richting niet bepalen, waardoor de plek waar je kleding ligt erg nat wordt. Geen dweil om schoon te maken. Ook het grijze afval bevindt zich in een van de vakken waar een camper mag parkeren! Bovendien zat het vol met bladeren. Vriendelijk personeel en een goede winkel.
Het krijgt 4 sterren vanwege de locatie. Heerlijk rustig voor een overnachting. Uitzicht op het meer met eenden en zwanen die graag al je brood opeten. Het is een plek waar de lokale bevolking komt om te wandelen, kinderen mee te nemen om de eenden te voeren en ook om te joggen. Er zijn alleen een vuilnisbak en picknicktafels. Eén tip: respecteer de lokale bevolking, want ze kunnen campers zat worden. Praat met ze zodat ze weten dat je een vriendelijk en respectvol persoon bent.
Onze camper is 6,4 meter lang en we hadden fietsen op de trekhaak, maar parkeren was makkelijk met de achterkant over het gras. Hij staat op een helling, maar is oké. Erg handig voor het stadscentrum met een bushalte aan de overkant. We kwamen vroeg in de middag aan en hadden daardoor een lange middag in de stad en de volgende dag, maar nee, ik bleef er maar één nacht. Omringd door wegen, maar veel rustiger dan we hadden verwacht, misschien op vrijdagavond. Alleen glasbakken en verder niets. Geweldig voor wat we nodig hadden.
Helaas hebben we een fout gemaakt en zijn we op de parkeerplaats van de Foyle Arena geparkeerd. Oké, maar veel dichter bij de hoofdweg. Gemakkelijke toegang tot Derry, dus dat werkte voor ons, en het is gratis. Hopelijk wordt er niet verder gereden. Het is verwarrend, want er staat een bord met "Motor Park", maar dat zijn eigenlijk alleen auto's. Als we 20 meter verder waren gereden en rechtsaf waren geslagen, waren we op de juiste plek terechtgekomen.
Dit is een uitstekende camping op een prachtig terrein, op loopafstand van een zeer aangenaam stadje. Zeer vriendelijk personeel en goede, goed onderhouden faciliteiten.
Goede plek, MAAR duur met € 52 per nacht, maar de locatie is uitstekend voor Galway. Je kunt er wandelen of fietsen langs de voorkant, maar er is ook een uitstekende busverbinding vlakbij de ingang. Het personeel was erg vriendelijk. We werden geadviseerd vroeg aan te komen om zeker te zijn van een plek. Dat hebben we gedaan en onze vriendelijkheid tegenover het personeel betaalde zich uit, want we kregen een gratis appeltaart, wat het stel voor ons niet kreeg. Mooie plek met uitzicht op de baai, maar je betaalt voor alles extra, dus we gebruikten onze eigen plek. Betaal voor de locatie.
Kleine, zeer vriendelijke camping. De eigenaren doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt. Iers ontbijt beschikbaar voor een goede prijs. Prachtige ligging aan de rand van Lough Arrow. Een heerlijke wandeling over het schiereiland, zelfs in de regen. Rustig maar toch dicht bij Sligo. Zeker een kleine omweg waard. Goede faciliteiten en gratis douches. € 33 per nacht met ehu.
Een goede plek op een uitstekende locatie voor de pier, de grot en een wandeling langs de kliffen. Het nadeel is dat je tokens moet kopen voor de douche, omdat je geen controle hebt over hoe lang die open is. Slechte economie, want de douche kan te lang open zijn. Ze waren vriendelijk en toen we besloten een dag eerder te vertrekken, aarzelden ze niet om de kosten terug te betalen. Ik kan de Gus O'Connors pub in het dorp aanbevelen. Uitstekende Guinness, wat niet altijd het geval is, vriendelijk personeel, goed eten, muziek.
Veilig niveau parkeren. Toegang voor € 2,- via slagboom. Elektrische punten werken niet maar water ok + grijs afval en toilet legen. Bak buiten park. mooie stad om te verkennen, maar heel weinig open. toegang tot het kasteel alleen op zondag toen wij er waren, maar een prachtige wandeling langs de buitenkant. Het enige negatieve was de nabijheid van de weg die 24/7 druk was met zware vrachtwagens. Niet goed voor een lichte slaper zoals ik, hoewel oké voor mijn vrouw!
Makkelijk te vinden en rustig op een zondag. Een gemakkelijke wandeling in het centrum dat een bezoek waard is met goede plekken om te eten. Les verkeerslawaai dan verwacht en een mogelijkheid om in te slaan in de supermarkt die maandagochtend om 09.30 uur open ging en de diesel goedkoop is. opnieuw zou gebruiken
we verbleven ook op een zaterdag en vonden net als anderen dat het erg rustig was toen het voetbal afgelopen was. Supermarkt op 800m en het visrestaurant vlakbij was erg goed. Borden naar de site zijn erg klein, maar de coördinaten zijn nauwkeurig. zou graag terugkeren
Locatie van de site is geweldig, daarom zijn we gebleven. Gemakkelijk fietsen naar het paleis van Versailles. Receptie vriendelijk en behulpzaam plus goede bakkersservice. Lokale handel. Ja, de camping ligt tussen bomen met wat wortels en is niet helemaal vlak, maar het zorgt voor de natuur. Toiletten en douches schoon. We betaalden € 61 voor 2 nachten - de goedkoopste manier was om een kaart te krijgen voor de campingketen. Niet goedkoop, maar heb meer betaald in de buurt van grote toeristische locaties?
mooi aangelegde camping aan rand van de stad. Schone toiletten en douches, vriendelijk receptiepersoneel. let op receptie gesloten tussen 1200 en 1400 en slagbomen gaan niet omhoog. we probeerden om 12.03 uur te vertrekken en konden er niet uit. Gelukkig kwam er iemand naar buiten met een uitrijkaart. Gemakkelijke toegang tot de stad via een pad langs de rivier. € 18 per nacht met ACSI. Broodbestelservice
Aangekomen 's middags, eigenaar behulpzaam en gebruikt taal-app om dingen uit te leggen. we hadden geparkeerd in een verharde baai maar konden geen ACSI-kaart gebruiken. extra betaald. faciliteiten klein maar schoon. Vermogen slechts 2amp en niet genoeg. bood aan om ons terug te brengen naar Siracusa voor € 7 per stuk. we hadden gepland voor de volgende dag maar fietsten het eiland in voor een kijkje. gevonden weggetje maar gek verkeer. Lawaai van de weg 's nachts hield ons wakker. Besloten om verder te gaan. Eigenaar zei dat we naar achteren konden verhuizen.
De locatie is prachtig direct aan het meer, waar het goed zwemmen is. Goedkoop om in september te verblijven, maar de camping heeft een upgrade nodig. de toiletgebouwen zijn erg gedateerd, sommige wastafels werken niet, er is geen zeep, geen toiletpapier en het is erg donker binnen. niet geholpen toen de twee mannen die aan het schoonmaken waren door alles af te spuiten, allebei in het blok rookten. Bar-restaurant is klein en het eten dat we zagen zag er goed uit, gerund door een familie?
Mooie camping met vriendelijke eigenaren en personeel. niet goedkoop, want ik betaalde € 40 per nacht voor 4 nachten, maar kreeg een gratis fles wijn. Er is een gemakkelijke route naar Lucca op de fiets als je het eenmaal hebt gevonden en een mooie vriendelijke stad. we namen een bus naar Pisa om fietsen op de weg te vermijden. € 7 retour. Trein naar Florence €16 retour. Zeer rustig en schoon. Douches worden gedeeld. zwembad is goed na een dag in een hete stad.
Sitecode: 22008
Dit is een mooie kleine Aire voor een tussenstop in een aangenaam rustig dorp niet ver van de snelweg. De Bakkerij ligt op 200 meter afstand. Gesloten op woensdag. Er zijn bakken voor afval en recycling en een Sami die Junior Relay-tokens neemt, hoewel gratis om het toilet te legen en ik heb één kraan om te werken. Ging op zoek naar andere lucht die niet gemakkelijk te vinden was. Toiletten nog steeds walgelijk
Makkelijk te vinden en veilige plek om te verblijven die heel dicht bij de rivier en de oude stad ligt. Stad heeft veel te bieden maar een wandeling langs de stadsmuren is een aanrader. Site is schoon met alle faciliteiten die je nodig hebt. Geen last van elektrisch. we betaalden slechts € 13 voor een nacht, maar denken dat alles meer dan 24 uur extra kosten met zich meebrengt.
Ik zal nooit meer terugkeren. was van plan om 2 nachten te blijven en moest vooraf betalen. We ontdekten dat het restaurant en het zwembad gesloten waren voor kampeerders omdat ze privéfeesten hadden. het was 36/38C, dus zwemmen was nodig. Moeilijk om iemand te vinden om tegen te klagen, vooral omdat mijn Spaans niet geweldig is. Ze geven om het restaurant, niet om kampeerders. Faciliteiten moeten worden bijgewerkt. water is bruisend. we betaalden 39 € voor 2 nachten. De stad Almagro is prachtig. Snel verder gegaan
Zou dit meer sterren willen geven als perfect voor ons, rustig en vredig met een prachtig uitzicht maar geen faciliteiten. het is een parkeerplaats, geen parkeerplaats, maar bezoekers gaan naar huis, dus helemaal alleen voor een rustige nacht. waarschuwing gebruik coördinaten, maar sommige wegen zijn erg smal en steil, dus zorg ervoor dat uw navigatiesysteem de afmetingen van uw voertuig kent. bij het verlaten van de stad kunt u het beste de borden buiten de stad volgen. zou terugbrengen
Een perfect verblijf voor ons met zeer vriendelijke gastheren Lena en Arturu. We kampeerden met kippen, geiten (achter hek) en vriendelijke honden, namen de geiten mee voor een wandeling en dronken wijn met onze gastheren. Ze verkopen eieren en hun wijn, lokaal bier en zelfgemaakte taart. Er is een composttoilet. Een prachtige plek om even te stoppen. het is 800 meter een onverharde weg op, dus erg rustig tot 07.30 uur als de kippen worden uitgelaten. We komen terug
Een mooie omgeving aan het einde van een zeer warme dag. het is halverwege de heuvel naar het kasteel en een steile wandeling naar windmolens en het kasteel. Helaas kwamen we daar om het kasteel gesloten te vinden voor renovatie! Windmolens zijn uitstekend, vooral die met de man die koude dranken en ijs verkoopt. Geen voetbal op het grote terrein maar een groep jongeren arriveerde en stond tot 12.30 uur luid te praten op de picknickplaats. Geen faciliteiten behalve een prullenbak
nadat we alleen door Santander waren gereisd, besloten we hier 24 uur te blijven om een kijkje te nemen. we kwamen laat in de ochtend aan, maar waren druk met slechts een paar ruimtes. Good Aire, mooi park tegenover om rond te lopen en een relatief gemakkelijke wandeling naar het mooie strand, waardoor je kunt verkennen wat je ziet als je met de veerboot binnenkomt. Enkele leuke tapasbars en restaurants aan C. Joaquin Costa en enkele interessante gebouwen langs de kust. Het legen van het punt was eenvoudig
Verbleef hier op een zaterdagavond in plaats van in een mogelijk luidruchtige Segovia te verblijven. aangekomen om 18.15 en al 4 campers hier. Meer arriveerde later toen het te vol was. Probeer dichtbij te parkeren en ruimte over te laten voor anderen. Het regende 's avonds en waagde niet de stad in, maar liep 's ochtends de heuvel af en door nogal mooie tuinen. Stil 's nachts en zal terugkeren en meer ontdekken. het is glooiend maar oké voor ons
Ronda is prachtig en deze Aire is handig voor alles wat je wilt zien. Uitzichten zijn adembenemend. MAAR we waren hier op een zondag, veel afval blijft uit de buurt van vuilnisbakken. Zwerver die rommel uit elkaar trekt. jongeren kwamen om 00.15 uur opdagen en voetbalden tot 02.30 uur. Moeilijk om te slapen. Gebruik het het beste om te parkeren voor uw bezoek en ga dan verder
Dit is een ideale tussenstop om Cadiz te bezoeken met belangrijke bezienswaardigheden enz. Op loopafstand. Hoewel we dicht bij de containerhaven waren, overnachtten we op een zaterdag in de veronderstelling dat het rustiger zou zijn. Hoe fout kun je het hebben als de Spanjaarden duidelijk van feesten houden en rond 22.00 uur begon er harde muziek. als ik luid zeg, bedoel ik ZEER luide dans / clubmuziek live bands. Ik hou van muziek, maar dit was verschrikkelijk met luidruchtige menigte die schreeuwde. Vermijd zaterdagavond. Cádiz
Deze Aire ligt op 50 meter van de zee en heeft een heel leuk restaurant. Makkelijk fietsen naar Sanlucar. Mee eens dat de toiletten en douches bescheiden zijn, maar functioneren en het is een Aire en geen camping. Voor € 10 per nacht zonder elektriciteit is het een koopje. Voelt veilig. Ook komt er 's ochtends een man in een busje met vers brood en croissants en een man kwam met een kruiwagen vol paprika's, tomaten enz. En uitstekend
Je verblijft in een beveiligde ruimte, want het is een park voor nieuwe auto's, maar met een speciale plek voor veel kampeerders. De douche en toilet waren schoon en je hebt geen warm water nodig als het 30C+ is! wasmachine en droger niet gebruikt maar munten. Toilet legen plus afvalwater en bijvullen. Camper kon wassen. Toegang via bel na 21.00 uur. Personeel vriendelijk. Negatief is de toegangsweg die hobbelig en onverlicht is met veel afval. Kathedraal ligt op 3 km lopen.
Goede site voor stad. Aangekomen op woensdag na de markt en veel ruimte, maar veel campers. Fietsen naar de stad gemakkelijk op fietspaden maar erg druk. Het beste voor ons was fietsen rond de natuurplaten op de periferie, veel vogels en herten.
Uitstekende locatie van een echt mooie stad die zeker een bezoek waard is. Uitstekend kasteel. Ook dicht bij een aantal uitstekende Bodega's. Aan de andere kant als je op de gemarkeerde plaatsen parkeert, ben je naast de weg die erg druk is vanaf minstens 07.00 uur met vrachtwagens en tractoren, dus erg lawaaierig, vooral als je op een kruising bent. Ook was de drinkwaterkraan gebroken toen wij er waren.
Goed uiteengezet en veel ruimte in elke baai. Betaling beschikbaar 09.00 - 14.00 uur maar kan de volgende dag betalen. We waren alleen motorhome, maar sommigen kwamen om servicepunt te gebruiken. Kon betaling vermijden, maar met voorzieningen zoals deze moeten worden ondersteund. Veel verkeer vanaf 06.00 uur plus vuilniswagens.
Uitstekende locatie voor de oude stad maar niet goedkoop en lawaaierige weg. Misschien beter als u bovenaan de hoofdweg parkeert. We kwamen op een zondag aan, maar pas op omdat de belangrijkste attracties vroeg sluiten en sommige niet 's avonds heropenen. Zeker een bezoek waard
Eenvoudig parkeerterrein, maar alle diensten en gratis. Mooie plek om te bezoeken en de wandeling naar het Alcazaba neemt je mee door interessante straten evenals een wandeling naar de hunebedden. 'S Nachts stil en enige overlast was van de camper naast ons die vanaf 07.30 uur op elke kast leek te slaan. Een bezoek aanbevelen
Geweldige nieuwe site met Nederlandse eigenaren die behoeften begrijpen. Schoon en veilig. Slechts één toilet / douche voor elke seconde, maar voor deze prijs en ruimte om buiten te zitten. Strand goed zoals restaurant verbonden is. Jose Jimenez. Een van de beste aires waarin we hebben verbleven
Dit is echt een mooie camping, geweldig uitzicht op het stuwmeer en de bergen, een kleine maar goed gesorteerde winkel met vers brood, een zwembad en een gemakkelijke busdienst naar Granada. Nabijgelegen dorp dat een bezoek waard is. Vriendelijk behulpzaam personeel. Als u van plan bent om het Alhambra te bezoeken, wanhoop dan niet als er geen beschikbaarheid is, want elke dag wordt om middernacht teruggegeven. Ook als u vanuit Almeria reist, zijn sommige wegen smal
Ik heb Diesel gevuld maar nog steeds € 5 en net als in andere beoordelingen moet je ontgrendelen. Er is een aparte kraan om met water te vullen. WC-afvoer niet gemakkelijk te gebruiken zonder morsen - wees voorzichtig. Niet vriendelijk en te duur. Zou in de toekomst vermijden
Een goede score van ons omdat het aan onze behoeften voldoet. Twee nachten met strandtijd, leuke cafés en restaurants. Strandtoiletten zijn in september van 12.00 tot 19.00 uur geopend, maar in de zomer iets langer. Met eigen voorzieningen heeft u verder weinig nodig. Lokale handel en vismarkt in de buurt. Betere locatie dan waar je voor betaalt, vandaar zijn populariteit
Uitstekende site vriendelijke receptie personeel goede ruime plaatsen. Zeer schone en overvloedige nieuwe douches en toiletten. We verbleven omdat er stormen waren maar uitstekend. Slechts twee kleine problemen. Een grotere haak om dingen op te hangen in de douche en in woonwijken, hoewel strand en tram heel dichtbij zijn. Smalle toegangsweg
De score lijkt misschien hard, maar met goede beoordelingen keken we uit naar een paar nachten, maar het was begin september gesloten zonder teken van leven plus omringd door Poly Tunnels. Ik kon de attractie niet zien. Misschien wandelingen, maar niet veilig om op wegen te fietsen. Ik heb een veel betere gratis site gevonden in Cabo de Gata
Ok zo handig voor Valencia, maar eenvoudige camping en douche / toilet alleen voldoende. Eigen voorzieningen beter. Kan veel beter goedkoper worden. Pas op voor de fietstocht als Valencia uitstekend, maar je moet een paar kilometer op de weg fietsen.
Een goed niveau site goed geplaatst om het prachtige vogelleven te zien. Goed restaurant en infocentrum dat de lokale rijst verkoopt. WAARSCHUWING Parkeer niet onder bomen, want mieren zullen uw voertuig binnendringen. Ook vogelverschrikker die de hele nacht afgaat en ons wakker maakt - ze zijn luid
Zoals beschreven in andere beoordelingen veel ruimte op speciale plaatsen in een grote parkeerplaats. Ging te betalen op het politiebureau maar vertelde dat het gratis was. Niet zeker of dat was omdat het september was. Merk op dat het de vorige week gesloten was voor een festival. Goede voorzieningen en gratis elektriciteit dus graag een beetje doorbrengen in de lokale winkels. Er zijn twee wandelingen in de buurt met borden. Motortraining in de avond
Geweldige locatie voor een bezoek aan Pamplona. 1,4 km wandelen naar het centrum. Geweldige faciliteiten voor € 10 per nacht. Een beetje verkeerslawaai, maar het enige nadeel is dat je de kaartautomaat begrijpt. Veel mensen hadden moeite met nummerplaatherkenning maar kunnen bellen. Onze beurt om het nu te proberen
Een goed onderhouden camping met schoon toiletgebouw en goed zwembad en bar. Voor € 30 per nacht inclusief aansluiting niet goedkoop, maar ideale tussenstop dicht bij de veerboot voor ons om te ontspannen. Uitstekende fietsroute naar Lograno langs de Camino, hoewel het slechts een functionele stad is. Navarrete is heel mooi. Zal er weer verblijven
Sitecode: 20151
Een aangename camping met een openluchtzwembad en zeer rustig aan het einde van juni. Zeer goed ingedeeld en veel vlakke plaatsen. Goede locatie en schone faciliteiten, maar geen zeep of wc-papier. Nooit de opslagruimte voor chemisch toilet gevonden
Sitecode: 19022
Een heerlijke plek om een nacht of langer te stoppen. Vriendelijke eigenaar die blij is dat je je bij hen aansluit in de bar. Er is een fietspad naar Heidelberg maar het is een lange weg. Een andere optie is een trein als de spoorweg dichtbij komt. We zullen zeker opnieuw gebruiken
Echt een goede plek als je het geluk hebt om een ruimte te vinden. Aangekomen om 12.30 uur en er was er een. Slechte parkeerplaatsen blokkeerden sommige ruimtes. Niemand op kantoor maar kwam later. Herentoilet op slot tot hij kwam. Uitstekende locatie met schone faciliteiten hoewel sommige douches gedeeld. Uitstekende 15 km fietspad naar Passau die je moet bezoeken. Enorme camper geparkeerd over diensten worden schoongemaakt door beschermheer. Hij bewoog
Camp Bled vol maar vond deze plaats en locatie goed weg van het drukke centrum, maar wat lawaai tot 23.00 uur en vanaf 07.00 uur. Betaal op Machine mogelijk met bankbiljetten maar elektrisch liep op, ondanks dat je slechts twee keer gebruik maakte van een koelkast en een ketel. (Reduceert score hiervoor) Andere diensten werkten goed, hoewel ze de slang op de verbinding moesten houden. Gemakkelijke toegang om te wandelen of fietsen rond het meer en zwemmen
Prachtige omgeving maar met zoveel accommodaties die kamperen aanbieden, kan verwarrend zijn. Staanplaats schaduw onder bomen met betonnen terras en stappen naar zee. Milan sprak geen Engels? Maar nam 200kn en zei oké. Moet 150kn of € 20 zijn. Toilet en douche schoon en nieuw
Sitecode: 19248
Aangename stop bij een restaurant, hoewel het huidige gebouw de ruimte beperkt. Elektrisch inc plus water. Uitstekend restaurant € 65 voor 2 inclusief lokale wijn voor 3 gangen. Kan naar het volgende dorp fietsen voor een wijnproeverij, enz
We hadden geen € 15 in munten en moesten de EasyPark-app downloaden. Dit is niet geweldig en de kosten zijn dan € 17,25 plus je krijgt geen kaartje dat nodig is voor de barcode om toegang te krijgen tot faciliteiten. Maar kreeg de elektrische werking en er was water beschikbaar omdat de vorige persoon niet al hun quota had gebruikt. Stil 's nachts
Geweldige locatie en 1 kilometer lopen naar de bus of tram en vervolgens een rendement van € 3 moeilijk te verslaan. Koop bij het vriendelijke personeel van de receptie. Toiletten en douches erg schoon, maar eenvoudig - geen papier of zeep maar ideale stop voor een bezoek aan Venetië
Het is een parkeerterrein van een school maar kijkt uit over een prachtig meer waar je langs kunt lopen. Het parkeerterrein was niet druk, zelfs toen de bus studenten rond 08.00 uur liet vallen. Er zijn geen voorzieningen maar gratis en voor ons rustig. Een perfect adequate overnachtingsstop die heel veilig aanvoelt en de Campercontact-app heeft ons hier meteen gekocht. Er was nog een andere motorhome hier