Camping Trelago

• Stroom

• Douche

Rikste

okt 2024

rustige camping, groen. wel gedoe om je hete water voor de afwas uit de douche ( met een ingewikkeld keuzesysteem) te moeten halen en te moeten transporteren naar het volgende afwas/wc/koude douche huisje!

EszJan

sep 2024

3 nachten verbleven op deze rustige camping aan het meer lago di Ghirla. . We zijn vriendelijk ontvangen en mochten we ons eigen plekje uitzoeken. Gemoedelijke sfeer en een privé gedeelte aan het meer voor de campinggasten. In het restaurant kan je terecht voor lekkere pizza's en pasta's. Sanitair is middelmatig maar er is een nieuwe blok met toiletten en wasbakken bijgebouwd. Je kan wel warm douchen bij een aantal douches. 30euro per nacht.

JoyceCam

aug 2024

mooie rustige camping, met heel vriendelijk personeel. prachtig meer, met eigen privé terrein om te zwemmen. Het sanitair maakt het wat minder, maar nog steeds te doen. wifi is goed. en heerlijke pizza en lekkere broodjes service. ik vind het een aanrader

Via Trelago 20

21039, Ghirla, Italië

45.91895 8.81943

camping in het Ganna Dal[Valganna] - schilderachtige valleien van de Alpen met een overvloedige plantengroei - meertjes omgeven door heuvels en bergen - wandelinggebied - centrum 1km

1 apr t/m 30 sep