@EszJan
- 2020
Wat een fijne camping. Een warm welkom met een rondleiding over de camping. Een hele gezellige en vriendelijke familie. Na een valpartij met de gravelbike heeft de campingeigenaar Maximliano mijn vrouw opgehaald met de auto! Zo aardig en attent. Camping heeft een heel nette toiletten en douches! Op fietsafstand van het dorpje waar we op terrasjes heerlijke koffie hebben gedronken. Wij komen zeker terug!!!
3 nachten verbleven op deze rustige camping aan het meer lago di Ghirla. . We zijn vriendelijk ontvangen en mochten we ons eigen plekje uitzoeken. Gemoedelijke sfeer en een privé gedeelte aan het meer voor de campinggasten. In het restaurant kan je terecht voor lekkere pizza's en pasta's. Sanitair is middelmatig maar er is een nieuwe blok met toiletten en wasbakken bijgebouwd. Je kan wel warm douchen bij een aantal douches. 30euro per nacht.
wat een fijne plek en ruime plaatsen .Heel vriendelijk personeel en we hebben ook heerlijk gegeten in het restaurant bij de camping. Het sanitair is netjes en vlak zetten van de camper gaat makkelijk. Asti is op fietsafstand en de moeite waard om te bezoeken.
Heerlijke camping met fijne plekken. Loopafstand van Saillans met leuke restaurants. Een grappige eigenaar die zelfs Nederlands probeert te praten. Dat gaat hem redelijk af. Mooie uitvalbasis voor de fiets en wandeltochten. Goed verzorgde sanitair en douches! Aan de rivier en appart gedeelte voor tenten en campers/caravans. We hebben een heel aangenaam verblijf gehad!!!!
Wat een fijne camping, rust, ruimte en genieten van het uitzicht. Een vriendelijke camping eigenaar, verzorgd sanitair. Het is een plek voor mensen die rust weten te waarderen. Stadje op fietsafstand en je moet wel fietsbenen hebben. Heen gaat het prima om af te dalen maar terug is het ff klimmen. Mooie wandelingen zijn er te maken in deze regio. Wij gaan zeker weer terug en een aangename prijs. ( 12 euro per nacht in het naseizoen. Een aanrader
Hele fijne camping, ruime plekken, ook bij het meertje . Vriendelijk personeel, spreken Spaans, Engels en Frans. Schoon sanitair en je kunt er pizza’s bestellen . Vanaf de camping wandelingen te maken en wij hebben er mooie fietstochten gemaakt op de gravelbike.
Dat was een fijne plek om te zijn. De eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden problemen met onze opblaasbare voortent en met hulp van de eigenaar lukte het toch om de voortent op te zetten. Het is kleine camping met mooie ruime plekken. Aanrader voor wie van rust houdt.
We kregen een plekje met onze buscamper recht tegenover een tent en dus geen privacy. Mooie locatie van de camping, mooi uitzicht op het meer. Wel erg druk, je staat dicht op elkaar en wij zijn uitgeweken naar een plek zonder stroom. Geen camping voor ons , na 1 nachtje vertrokken naar een rustige camping met meer ruimte. Prima plek als je van dicht op elkaar kamperen houdt. Gezelligheid is dan troef 😀
Wat een geweldige locatie , mooi uitzicht en echt iets voor mensen die van rust en natuur houden. Eigenaars ontzettend aardig en het eten is overheerlijk. Neem een trui mee, het is er ‘ s avonds fris.