Area Sosta Nuovo Rimessaggio

Camperplaatsen

• Stroom

Saraginesca

nov 2025

Ik zou nul sterren geven, maar dat is onmogelijk. Het personeel is extreem onbeleefd en agressief. Nadat ik beleefd had gevraagd om het grijze water te legen, en er zelfs voor had betaald, kreeg ik alleen maar onbeschaamde reacties. Toen ik vroeg om de poort te openen om achteruit te rijden, kwam de man van de vrouw schreeuwend naar buiten, spuwde op de grond en schopte me eruit, waarbij hij de poort zelfs op mijn arm dichtdeed. Vermijd deze plek als je je gemoedsrust belangrijk vindt.

j

josh223

nov 2025

Wat een vieze locatie. We zijn door gereden. Leek meer op een sloop plaats. En dan nog 40 euro inclusief stroom te vragen . Zeer smalle weg met geen keer mogelijkheid .

Medenina

jul 2025

De locatie is gunstig, maar verder niet veel. Tramhalte op slechts een paar minuten afstand en ongeveer 20 minuten naar het centrum van Milaan. De omgeving voelt veilig aan en het personeel is vriendelijk. Helaas valt de rest tegen: erg kleine plaatsen, geen schaduw en oud, slecht onderhouden sanitair. De ene kant grenst aan een kanaal vol muggen, de andere aan een spoorlijn. Wij betaalden € 35 per nacht. Niet de moeite waard – alleen voor de dapperen.

Alzaia Naviglio Grande 196

20146, Milaan, Italië