@Medenina
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2024
- citroën
Juli 2026
Dit was ons tweede verblijf hier in de afgelopen twee jaar. De sanitaire voorzieningen zijn brandschoon, warme douches zijn gratis en er is een bar op het terrein (waar heerlijke bruschetta wordt geserveerd!). We betaalden €55 per nacht voor een kleine camper (exclusief toeristenbelasting). De staanplaatsen zijn goed onderhouden en goed verlicht. Helaas is er geen schaduw, omdat de bomen vrij jong zijn. Zorg ervoor dat je voldoende muggenspray meeneemt - er zijn hier veel muggen!
Dit is een fantastische camping! We kwamen rond 19.30 uur aan, zonder reservering, maar de eigenaren verwelkomden ons hartelijk en lieten ons zelfs onze eigen plek uitkiezen. We betaalden slechts € 24 (2 volwassenen, 2 kinderen, stroomaansluiting) - een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gezien onze ervaring. Alles is uitzonderlijk schoon, netjes en prachtig onderhouden. De toiletten en douches (gratis) zijn brandschoon, de wifi werkt goed en de hele camping heeft een rustige, gastvrije sfeer.
We hebben hier in april 2026 overnacht. We kwamen vroeg in de avond aan, maar het automatische toegangssysteem liet ons niet binnen omdat de camping zogenaamd vol was, terwijl we wel degelijk een aantal lege staanplaatsen zagen. Ons werd verteld dat dit om veiligheidsredenen was, zodat er altijd ruimte zou zijn voor hulpdiensten indien nodig. We konden de volgende ochtend wel naar binnen. Als je van plan bent hier te kamperen, is het aan te raden vroeg aan te komen.
We verbleven hier 5 nachten eind april/begin mei 2026. We betaalden €54 per nacht voor een kleine camper, 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 10 jaar, inclusief elektriciteit en warme douches. Deze camping is een fantastische uitvalsbasis om de Côte d'Azur te verkennen. De eigenaren waren ontzettend gastvrij, de sanitaire voorzieningen waren altijd netjes en schoon, en de hele camping heeft een heerlijke, ontspannen sfeer. We hebben erg genoten van ons verblijf en zouden graag terugkomen.
We verbleven hier 2 nachten in juli 2026. We betaalden €76 voor een kleine camper, 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 10 jaar, wat we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vonden in vergelijking met veel andere campings in de buurt. Een erg prettige toevoeging zijn de sprinklers die verspreid over de camping staan om gasten verkoeling te bieden op warme dagen. 's Avonds serveerde een foodtruck heerlijk eten. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en goed onderhouden. Het is ongeveer 15 minuten rijden van Nantes.
We kwamen vrij laat aan, om 18:30, en hadden niet gereserveerd, maar de receptioniste was erg vriendelijk en wist toch een plekje voor ons te vinden. We betaalden 55 euro per nacht voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Het was zo leuk dat we besloten om 2 nachten te blijven. De camping heeft een heerlijk buitenzwembad, een kleine en schattige dierentuin en zelfs een springkasteel voor de kinderen, waar ze dol op waren. De sanitaire voorzieningen waren ook erg schoon en aangenaam.
We hebben hier in juli 2026 overnacht. Dit is een camperplaats direct aan zee en een perfecte uitvalsbasis om Dieppe te verkennen. Er waren genoeg staanplaatsen beschikbaar, we hadden geen moeite om een plekje te vinden, zelfs midden juli. Reken er echter niet op dat er elektriciteit is, want slechts een beperkt aantal staanplaatsen heeft een stroomaansluiting. Als dat belangrijk voor je is, kun je het beste vroeg aankomen.
We hebben hier in juli 2026 overnacht. We betaalden €50 voor een kleine camper, 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 10 jaar. We kwamen na 19.00 uur aan zonder reservering, toen de receptie al gesloten was, maar we hadden enorm veel geluk; de eigenaren waren nog aanwezig en lieten ons vriendelijk binnen. De eigenaren waren ontzettend vriendelijk en gastvrij. De camping heeft zowel een binnen- als een buitenzwembad, wat een fijne bonus was. De staanplaatsen waren groot en goed onderhouden.
Sitecode: 196667
We verbleven hier 2 nachten tijdens ons bezoek aan Efteling. We betaalden ongeveer €110 voor een kleine camper, 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 10 jaar. De locatie is uitstekend, op slechts 15 minuten lopen van het park. De camping is goed onderhouden, met grote grasvelden en een kleine speeltuin voor de kinderen. Douchen kost geld, dus zorg dat je wat bij je hebt. We hadden wat problemen met online boeken, maar een telefoontje loste alles op en de eigenaar was erg behulpzaam.
We hebben hier in juli 2026 overnacht. We betaalden €53 voor een camper, 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 10 jaar. Deze camping is echt een pareltje! De sanitaire voorzieningen zijn prachtig en gratis te gebruiken. Er is ook een kleine kinderboerderij met boerderijdieren, waar de kinderen erg van genoten. Houd er wel rekening mee dat het een werkende boerderij is, dus er hangt een beetje een boerderijgeur, maar dat hoort erbij. De camping is rustig en omgeven door groen. We vonden het geweldig!