@Medenina

Gezin met kinderen (0-12 jaar)

citroën
4.9m
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Deze camperplaats is verdeeld over drie grindlagen en is zeer goed georganiseerd. Het sanitair is gloednieuw en brandschoon. Reserveren is niet nodig - u kunt de beschikbaarheid direct bekijken op hun uitstekende website, wat een geweldige functie is! Inchecken gaat via een automaat, met hulp van een zeer vriendelijke medewerker. Fantastische locatie in de Alpen, op slechts 15 minuten lopen langs een schilderachtig pad naar het stadscentrum. Ik zou zeker terugkomen!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Vergeet de verwachtingen van nette campings met afgebakende plaatsen - dit voelt meer als ongerepte natuur, wat charmant kan zijn als je een goede plek vindt. De faciliteiten zijn eenvoudig maar functioneel. Het zwembad werd tijdens ons verblijf gerenoveerd. Eén minpunt: iemand had de hele nacht een luid feest/muziek aanstaan, en dat leek te worden getolereerd. Goede toegang tot Parijs, Asterix Park vlakbij. We betaalden €120 voor 3 nachten (camper, elektriciteit, 2 volwassenen + 2 kinderen).

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Ik schrijf niet snel negatieve recensies over de prijs - dat kun je online nakijken (we betaalden 64 CHF voor 2 volwassenen en 2 kinderen, inclusief elektriciteit). Toch was dit van de ongeveer 20 campings die we in Centraal- en West-Europa hebben bezocht, de duurste, maar niet de meest luxueuze. Voor die prijs verwachtte ik eersteklas faciliteiten. De douches hadden een slechte temperatuurregeling. Laten we zeggen dat ik de volgende keer beter onderzoek zou doen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een absolute parel van een camping! Uiterst vriendelijke en behulpzame receptioniste, brandschoon sanitair en comfortabel ruime plaatsen. Kom op tijd - vol is vol. Wij kwamen voor één nacht en hadden geluk dat we een plekje konden bemachtigen. We betaalden iets meer dan € 50 voor een plek met elektriciteit. Er is een kleine bar met 's avonds live akoestische muziek. Een heerlijke wandeling van 30 minuten langs het meer of een gratis busrit brengt je naar het centrum. Een echte aanrader!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een perfecte kleine oase niet ver van de stad – ongeveer 20 minuten met de auto. Zeer netjes en schoon, met een aantal van de mooiste sanitaire voorzieningen die we ooit hebben gezien. We verbleven er één nacht en betaalden € 33 voor 2 volwassenen en 2 kinderen – heel betaalbaar naar onze ervaring. Een rustige en stille sfeer. Er is ook een kleine kinderboerderij met boerderijdieren aan de overkant van de straat. Een echte aanrader, vooral voor gezinnen!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

De camping is goed onderhouden en heeft gerenoveerd, schoon sanitair. De plaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Tijdens ons verblijf regende het echter, waardoor de grasplaats binnen een uur onder water liep. Aan het weer valt niets te veranderen, maar betere afwatering of advies van de receptie over waar te parkeren zou welkom zijn. De openingstijden van de receptie zijn beperkt - informeer vooraf. Een fijne plek, maar met ruimte voor verbetering.

Sitecode: 1995

Mooie, goed onderhouden camping met een gratis minigolfbaan en een zwembad. Het sanitair was schoon en in goede staat. Er is een klein restaurantje dat 's avonds open is. Ongeveer 5 minuten lopen naar de bushalte en ongeveer 30 minuten met de bus naar Clermont-Ferrand. We betaalden € 80 voor twee nachten met elektriciteit voor 4 personen – een redelijke prijs gezien het comfort en het onderhoud.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een van de mooiste campings die we ooit hebben bezocht. Met een traditie van 75 jaar is deze zorgvuldig ontworpen camping met veel schaduw en een heerlijk ruim zwembad in het hart. Schoon en goed onderhouden sanitair. Ondanks een beekje dat door de camping stroomt, hadden we geen last van muggen. Uitzonderlijk vriendelijke eigenaren. Op 30 minuten lopen van de stad, bushalte vlakbij – controleer de dienstregeling van tevoren. We verbleven er 3 nachten en zouden graag langer terugkomen!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prachtige camping op een geweldige locatie, op slechts 5 minuten lopen van het strand. Het personeel is uiterst vriendelijk en het sanitair is schoon en goed onderhouden. Er is ook een bar op het terrein waar u verse croissants, koffie en andere lekkernijen kunt krijgen tegen redelijke prijzen. De sfeer is ontspannen en gastvrij. We raden de camping van harte aan en komen graag terug!

Sitecode: 61936

De locatie is gunstig, maar verder niet veel. Tramhalte op slechts een paar minuten afstand en ongeveer 20 minuten naar het centrum van Milaan. De omgeving voelt veilig aan en het personeel is vriendelijk. Helaas valt de rest tegen: erg kleine plaatsen, geen schaduw en oud, slecht onderhouden sanitair. De ene kant grenst aan een kanaal vol muggen, de andere aan een spoorlijn. Wij betaalden € 35 per nacht. Niet de moeite waard – alleen voor de dapperen.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Een buitengewoon fijne en rustige kleine campercamping direct aan de Po. Rico is ongelooflijk vriendelijk, hij reageerde direct via WhatsApp en 's ochtends stonden er verse broodjes voor de deur van de camper voor ons klaar. Ik kan het absoluut aanbevelen, zowel voor een korte tussenstop als voor een langere vakantie in de natuur.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Uitstekende camping met veel natuurlijke schaduw van bomen op een geweldige locatie - slechts enkele tientallen meters van het strand. Het sanitair is extreem schoon en goed onderhouden. Eind april betaalden we 50 euro voor twee nachten, wat ik gezien de netheid en locatie zeer betaalbaar vind. Een extra pluspunt is de bistro op de camping, waar je onder andere uitstekende croissants kunt kopen voor een zeer redelijke prijs.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Goed onderhouden, verlichte en beveiligde openbare parkeerplaats, ook geschikt voor campers. Prijs: € 18 voor 24 uur, prijs voor de volgende dag: € 9. Fantastische locatie - direct naast de stadsmuren van Urbino. Openbare toiletten zijn op een paar minuten afstand.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Uitstekende plek om te verblijven voor een bezoek aan Venetië. De prijs is redelijk - 18 euro voor parkeren en 5 euro voor elektriciteit. De toiletten zijn schoon, maar een beetje versleten, vooral de douches. De receptionisten zijn vriendelijk en behulpzaam. Het bus- of tramstation ligt op korte loopafstand door een aangenaam park.

We hadden een heel leuke ervaring met deze plek: warme en behulpzame persoon bij de receptie, nieuw en schoon sanitair, douche inbegrepen in de prijs. We hadden niet vooraf gereserveerd en kregen de plek zonder problemen. Eén ster minder omdat er helaas geen schaduw is en de plaatsen vrij klein zijn. Met het openbaar vervoer direct bij de ingang van het park bent u in ca. 30 minuten in het centrum. 15 minuten. Zou het zeker aanbevelen voor een overnachting.

Het beste aan deze plek is dat je bijna midden in Berlijn bent, op 3 minuten lopen van het u-bahn/s-bahn-station; 5 haltes vanaf de Alexanderplatz. Schone faciliteiten, 1,5 EUR voor 4 minuten douchen. Het ziet er misschien een beetje ruig uit, maar het voelde echt veilig. We verbleven er voor 4 nachten en zouden zeker terugkomen.

Goede kampeerplaats met schone faciliteiten; er is ook een was- en droogmachine (6,5 EUR voor beide gecombineerd). Inclusief een leuke speeltuin voor kinderen. Busstation ligt om de hoek, je hebt ca. een uur om met de bus + metro naar Berlijn te komen. We hebben op de dag van aankomst telefonisch gereserveerd.

Goede en nette doorvoerplaats. 30 minuten lopen van de oude stad, bussen zijn ook vlakbij. Geen toilet/andere faciliteiten ter plaatse, maar elektriciteit is wel bij de prijs inbegrepen (15 euro per nacht). Veilig gevoeld, nabijheid van winkels (Aldi, Lidl, Netto) is ook een pluspunt. Geen voorafgaande reservering nodig.

We brachten hier twee nachten door; het was niet onze eerste keuze maar andere campings die we in de gaten hadden waren vol. De plaats is goedkoop (14 EUR per nacht, elektriciteit/toilet/douche inbegrepen). Wees echter goed uitgerust: er zijn veel muggen. De oude binnenstad ligt op 20 minuten lopen en vanaf het centraal station kunt u een bus nemen naar Legoland (10 minuten lopen). Ik geef het een ster minder omdat er slechts twee badkamers/toiletten zijn die 's avonds druk worden.

Geweldige parkeerplaats in het hart van de stad. Geweldige schaduw! Vast tarief 25 euro voor caravans. Zou zeker terugkeren.

Netjes en veilig met schone faciliteiten. We boekten online en kregen meteen feedback van de eigenaren. Er is een kleine maar zeer gewaardeerde kinderhoek. :) Openbaar vervoer ligt op korte loopafstand, maar het centrum van Brno is ook gemakkelijk te voet bereikbaar. Prima voor een overnachting.

Zeer schone faciliteiten, aardig en behulpzaam personeel, geweldige infrastructuur. De prijs is passend voor wat je krijgt - de Burgerland-kortingskaart is erg handig (gratis toegang tot onder meer het strand en de kinderspeelplaats). Rustig 's avonds en 's nachts. Zou het zeker aanbevelen en terugkeren!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Zeer netjes en schoon, absoluut een aanrader.