Alpen Camping

• WiFi

• Vuilnisbak

Soestdijk5

aug 2025

Een pareltje in de bergen. Veel vaste gasten die vriendelijk groeten en zorgen voor een fijne sfeer. Prachtig uitzicht op de bergen en een verharde ondergrond. Superschoon sanitair. Houd er rekening mee dat de receptie gesloten is tussen 12.00 en 14.30, dan is de poort afgesloten. Wij hebben een wandeling gemaakt naar de waterval en een wandeling naar de grote rode bank voor een prachtig uitzicht.

bughy

aug 2024

kleine maar zeer mooie camping, goed onderhouden, zeer schoon en goed verzorgd. De eigenaren zijn ook erg aardig. omgeven door groen met de open haard op de achtergrond. wij komen zeker nog een keer terug.

Een van de mooiste bouwwerken waar we toevallig zijn gestopt. het gazon ziet eruit als een golfbaan. Geweldige rust en nette en schone faciliteiten. Vriendelijke eigenaren. Fantastische omgeving voor liefhebbers van de bergen. Echt niet te missen

Via Lesa

24020, Schilpario, Italië

op een steenworp afstand van het dorp - in de buurt van prachtige langlaufloipes, winkels en restaurants