@bughy

2008

prima camping met mooie, grote en gevarieerde plaatsen. vanaf dit jaar zijn er 2 gloednieuwe en prachtige badkamers. De prijzen zijn laag voor de geleverde service. Bij de receptie is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

kleine maar zeer mooie camping, goed onderhouden, zeer schoon en goed verzorgd. De eigenaren zijn ook erg aardig. omgeven door groen met de open haard op de achtergrond. wij komen zeker nog een keer terug.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

goede rustige camping, niet heel groot en voorzien van alles wat een camper nodig heeft. dichtbij het centrum, ongeveer 1 km lopen, goed gelegen. uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

uitstekende tussenstop. in het stadscentrum uitgerust met elektriciteit en diensten. uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

uitstekende locatie voor een bezoek aan Bari Vecchia. voor de rest gebruikelijk gemengd parkeren. om meer kampeerders te huisvesten, dwingen ze je om krap te parkeren, en je kunt bijna niet eens uitstappen. De kosten van 30 euro per nacht, met elektriciteit, zijn een koopje. ja er is een warme douche, maar de badkamer is buiten gebruik. In het centrum zijn er niet veel alternatieven

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

uitstekende stop om het wonder van Matera te zien, helaas geruïneerd door onbeschaafde en zeer onbeschofte jongens die vanaf 23.00 uur lawaai bleven maken met muziek en vooral de parkeerplaats als motorbaan gebruikten.

Goede camping gelegen op een mooie plek aan het meer. Rustig schoon, goed verzorgd

Leuke rustige en opgeruimde stop. Slechts 2 problemen de kaartautomaat voor parkeren die erg armoedig is en geen creditcards of zelfs bankbiljetten neemt. Volgens de probleemafvalbak met betaling en met een klein laadmondstuk. Al het vuilnis veroorzaakt slechte geuren