Azienda Bartolacci - Agricamping

• Stroom

Sjefke2023

jun 2025

Het was even zoeken, we werden door Google Maps naar t verkeerde adres gestuurd. Maar na een belletje met de behulpzame eigenaar en paar minuutjes door rijden waren we er. Als je van rust houdt, van prachtige uitzichten en zonsondergangen, dan ben je hier aan het juiste adres! En als klap op de vuurpijl wordt er 's avonds rond half acht de lekkerste authentieke pizza bereid met evt. wijn, uitsluitend producten van eigen terrein. Aanrader dus!

Buitendien

apr 2025

Magische plek met onovertroffen uitzichten. Gerund door zeer gastvrije familie. De pizza’s in het familierestaurant zijn heerlijk, net als de andere eigen producten: wijn, olie, grappa etc. Het strand met de fiets goed bereikbaar. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. We komen graag nog eens terug!

Ludia

jun 2024

super mooie locatie bij wijnboer, heel rustig, toilet en douche schoon maar verouderd. Heerlijk wijntje gedronken en pizza gegeten op een super leuk plekje met uitzicht op de wijnranken. Als je de route toets volgt dan kom je bij het verkeerde adres beter adres in navi zetten.

Via Breccioncino 13

61039, San Costanzo, Italië