@Ludia
- 2020
Sitecode: 162036
camperplaats in opbouw op een open veld, mooie ruime plekken, 2 douches en 2 toiletten, deze komen uit in een koffiecorner/barretje, nu zat er niemand maar anders niet zo handig, ook ver van de plaatsen. Vriendelijke eigenaar die je welkom komt heten. Benieuwd hoe dit er over een jaartje uitziet!
een hele fijne plek, keurig verzorgd! Geen sanitair maar wel grijsafval, ledigen chemisch toilet en schoon water. wij hebben genoten van deze plek, heerlijk rustig!
vriendelijke ontvangst, receptie gesloten tussen half 1 en 2 uur, dat betekent voor de poort wachten tot 2 uur. mooi gelegen camping niet direct aan de moezel, maar mooi wandelpad er naar toe. Perfect sanitair. Leuke pizzaria. Douche voor 4 min 1,20€ dit gaat met een debet kaart, afrekenen bij uitchecken, wifi gratis. Koblenz half uurtje fietsen, wij hadden plekje 67 verharde ondergrond en gras voor je deur. er zijn ook cp plekken op grevel
Grote rustige camping, wij hadden plekje aan de rivier en betaalde voor 2 nachten met 4 pers, bijzettent en hondje 124€ voor 2 nachten, dat is behoorlijk geprijsd, het ligt er ook nog helemaal vol ganzen poep, dus eerst stront ruimen voor je staat. sanitair is weinig voor het aantal plaatsen, wel oke, afwassen 1 met warm water en 4 koud water, dus dat betekent veel wachten. Dinant is 15 min op de fiets en heel leuk. vriendelijke ongvangst
Hele rustige leuke camping met heel proper sanitair. Vriendelijk ontvangst. Vanaf de camping is het heel goed te fietsen naar zee, Middelburg, Vlissingen of Veere. Veere is heel toeristisch maar ontzettend gezellig en sfeervol. Wij hebben hier een prima verblijf gehad!
leuke bos camping, campers staan meteen achter de ingang, maar door de vele elektrische auto’s totaal niet als hinderlijk ondervonden. Keurig sanitair, werd zelf eerste paasdag 2 x gereinigd. Gewekt worden door een haan en vogeltjes die fluiten 😊 leuke fietsomgeving en bergen op zoom is 20 min fietsen, leuk historisch stadje met leuke horeca! €88 3 nachten incl hond 2 pers camper!
een hele nette camping met mooi sanitair, grote plekken! Ligging aan een drukke weg, 4 km op fiets naar het strand, fietsenstalling met oplaadpunt! 4 sterren omdat wij niet begrijpen dat je 2 euro pn voor een hondje vraagt en dan de hond moet uitlaten voor de camping aan een hele drukke weg. Voor ons gevoel is die 2 euro dan alleen een extraatje voor de camping eigenaar, want de hond krijgt hier niets voor! maar prima verblijf gehad
Sitecode: 101936
heerlijke rustige nette camping! vriendelijke eigenaren, keurig sanitair, prima loosplek met reinigingsautomaat voor het chemisch toilet( gratis). wij wonen in de buurt maar gaan hier zeker terug komen.
super mooie locatie bij wijnboer, heel rustig, toilet en douche schoon maar verouderd. Heerlijk wijntje gedronken en pizza gegeten op een super leuk plekje met uitzicht op de wijnranken. Als je de route toets volgt dan kom je bij het verkeerde adres beter adres in navi zetten.
kleine maar gezellige camping, prima plek, camperplaatsen verhard, sanitair oke, Wij hadden gereserveerd en betaald, dus helemaal geen contact gehad met campingeigenaar, slagboom herkent kenteken. Enkhuizen heeft ons verrast, heel gezellige en leuke kern. mooi om te fietsen in omgeving. wij hebben 56 € betaald voor 2 nachten incl 2 pers en camper en stroom, douche is ook inbegrepen. prima prijs voor wat je krijgt vonden wij 👍
prima CP aan de rand van het centrum van Haarlem. Vriendelijke eigenaar, gaf een paar leuke tips. Op loopafstand van het centrum van Haarlem, en 15 min fietsen ( e-bike) van het strand, wij komen zeker nog eens terug. toilet, chemisch toilet lozen en water aanwezig, grijs water lozen en douchen niet mogelijk. Wij betaalden 35€ incl stroom p.n Ligt in een woonwijk en ja je hoort de weg en de trein, voor ons geen probleem, heerlijk geslapen.
prachtige camperplekken met water afvoer en tv aansluiting en stroom deze wordt bij het uitchecken berekent, 0.75 per kW , prima sanitair. Wel stevig aan de prijs, wij betaalden 212,00 euro voor 5 nachten + 21 euro stroomverbruik ( 28 KW) prima locatie om per fiets texel te bezoeken
wat een leuke gezellige fam camping . we hebben hier twee nachten gestaan . en hebben de leuke stad Deventer goed kunnen verkennen . met de fiets in ong 10 min . we hebben op de camping heerlijk gegeten . mensen waren allemaal zo vriendelijk . en je mag er zelfs een vuurkorf aan hebben bij je tent caravan en camper .
Alles perfect, alles aanwezig wat je als camperaar zoekt! Ruime plek, schoon sanitair, vriendelijke eigenaren, en prachtig gebied om te fietsen met leuke dorpjes/stadjes. En wat een rust, heerlijk geslapen!
prima ruime plek met stroom en water en grijswaterlozing! Heerlijke rustige nacht gehad.
mooie grote camping met zwembad en vlakbij zee. Alleen waren de plekken met onze camper 7.40 m wat aan de krappe kant wij paste er alleen schuin op. Verder alles helemaal tip top in orde, sanitair 👍
vriendelijke ontvangst, mooie schone nette camping, goed verzorgd, ruime plekken! sanitair erg weinig voor de hoeveelheid plekken, wel mooi schoon, ok wat verouderd en gemengd mannen vrouwen, normaal niet erg maar 4 toiletten en 4 douches, en 2 wasbakken niet afgesloten, (dus als iemand tanden stond te poetsen of te scheren en jij kwam van het toilet dan moest je vragen of je even je handen mocht wassen 🙈) afwas plekken ook veel te weinig!
grote en wat rommelige camping, campers vaak niet op gras ivm drassige ondergrond. sanitair prima! wij betaalden voor 2 nachten 810 nok camper 2 pers en electra, douchen 20 nok 4 min
drukke en grote camping, niets bijzonders, maar oke om flambaan te doen, sanitair prima op orde 400 nok camper 2 pers en electra, douchen 20 nok voor 6 min
echt een pareltje deze camping, geweldig uitzicht, vriendelijke eigenaren, sanitair, afwasplek, allemaal top! gratis gebruik mogen maken van kano, waterfiets, sup, bootje, zwemvesten. 350 nok, incl electra, douchen 10 nok voor 5 min, wasmachine en droger 50 nok
ontzettende leuke hartelijke ontvangst. Ruime plekken, vrij staan. Sanitair verouderd maar super schoon. 15 euro pn incl electra. Alleen het lozen van afval water is niet aangelegd voor ons camperaars, is wel iets bedacht, maar niet echt handig. Chemisch toilet lozen wel. Electra punten op camping ook wat weinig. Maar verder prima verblijf op een heerlijke rustige groene camping, wij gaan hier vaker komen 👍
keurige cp, netjes, schoon, redelijke ruime plek op grint. Vriendelijke ontvangst. kosten incl stroom 19 euro p.n, douchen 1 euro ( matige straal, en als iemand bij de afwas water pakt was het koud) 6 min. Afwas 20 ct voor een kleine afwasteil warm water. Wij vonden 3 toiletten en 3 douches erg weinig voor 60 plekken. Oirschot is een gezellig en leuk pittoresk plaatsje, leuke horeca.
mooie camping, wij kwamen op plek 1A te staan, dit was tussen de vaste seizoeners, voor ons prima omdat onze buurman met zijn gezin daar stond, en wij meteen werden opgenomen in deze familie😉 leuke activiteiten op de camping, heerlijk paasontbijt 1e paasdag, veel kinderen op de camping, mochten langer blijven omdat het plekje niet bezet was, hier werd niets voor in rekening gebracht
we stonden voor een overvolle cp in Den Bosch , toen op zoek naar een andere plek in de omgeving en stuitte wij op dit pareltje, een kleine camping maar je voelde direct de relaxte sfeer, hele vriendelijke ontvangst, de camper op een betonnen dek en een heerlijke grasmat voor de deur, s’avonds een vuurtje mogen stoken ( 10 euro hout en vuurkorf) 40 min op de fiets naar het centrum van Den Bosch, keurig schoon sanitair. Wij komen hier zeker terug.
zoals altijd gewoon goed! prima sanitair. Horeca is daar ook meer dan prima 👌
gisteren geprobeerd daar te overnachten maar we durfden het terrein niet op! echt een blubber zooi daar door de vele regen afgelopen dagen. We waren bang om vast te komen zitten. Met mooi weer vast een prima plek
twee nachten geboekt en betaald, tot COVID het weer kwam verpesten en alles dicht ging zijn we na een dag al weer vertrokken . maar we kregen een voucher voor een nacht te besteden in 2022,wat wij onverwacht en super vonden. Sanitair verwarmd en prima in orde. Per nacht wel wat aan de prijs maar dat is te verwachten in deze periode. prima verblijf gehad
alles prima geregeld, heerlijke rustige nacht gehad, perfect sanitair, vriendelijke beheerder.
prettige camping, leuk veld met fruitbomen, niet vlak, nieuw sanitair maar wat weinig want alles is gewoon gemengd ( 2 wc en 2 douche) en het zou ook wat meer bijgehouden mogen worden. Douche niet altijd warm. WC papier op is op, dus beter zelf meenemen! Afwassen met koud water, maja gewoon in camper gedaan, kan ook! Prijs is stevig maar lokatie is super!
dit is een prachtige camping, goed sanitair, prima camperplekken met water en stroom, dichtbij het strand, voor dit alles een dikke 10. Maar wij vonden het jammer dat er ondanks de vele lege plekken wij niet een halve dag tegen betaling mochten bijboeken, dit kon alleen tegen volledige betaling van een extra nacht. Ook miste wij een winkeltje voor broodjes etc. De kantine/bar/restaurant/terras was eigenlijk alleen een frietkraam, ongezellig!
keurige cp. sommige plekken ruim andere wat kleiner, maar dit kun je ook zien op de platte grond bij de betaalautomaat, nu was er plek genoeg, dus genoeg te kiezen😊 Verder betaal je voor stroom 2,50€ per 5 kw, en voor douchen 20 ct per minuut ( maar zo een heerlijke regendouche daar wil je wel ff onder staan 😂) Wij vonden het een prima verblijf, en de omliggende dorpen zijn heel leuk om te bekijken, leuke eettentjes en terrasjes
wat een heerlijk rustig mooi groen plekje! Prachtige groene grasweide. Vriendelijke ontvangst door Herman, prima sanitair! Alles goed voor elkaar! Hier gaan wij zeker nog eens terug komen voor een paar heerlijke dagen rust tussen de prachtige alpaca’s en mini ezels.
wij hadden een super mooie plek aan de rand van het water . de ontvangst was zeker goed te noemen . sanitair was goed . Spakenburg is een heel leuk dorpje . we willen hier zeker terug komen .
prima camping, grote plekken, keurig schoon sanitair. klein restaurant/friture. prima uitvalshoek om Luxembourg te bezoeken ( gratis met de bus) dit wordt allemaal keurig in het Nederlands uitgelegd aan de receptie. Wij betaalden €22 per nacht camper 2 pers en electra
rustige doortrek camping, vriendelijke dame aan receptie, grote plaatsen, nieuw sanitair in aanbouw, mooi park langs camping. Ontbijt genomen op camping, veel te duur voor dat wat je krijgt, broodservice was er ook niet echt ( afbakbrood in oven) wij betaalde 16,34 voor 1 nacht incl electra. Je kan ook geparkeerd voor de camping staan dan is de prijs 11,60 met electra. wij vonden het op de camping rustiger
een echte verassing, camping voor 90% met Nederlandse campinggasten, camping heeft een echte franse uitstraling, sanitair gedateerd maar functioneel en super schoon. Broodjesservice, verwarmd zwembad! Heerlijke rustige camping! Het dorpje Mirmande was echt zo leuk, Blijkt op de werelderfgoedlijst te staan, zeker bezoeken en een heerlijke pizza bij cafe Bert gaan eten! Wij komen hier zeker terug. 17,50 met acsi camper 2 per en electra
prima camping, sanitair prima op orde, plekken voor een grote camper wat klein en lastig door de vele bomen. Nu nog erg rustig op de camping. Zwembadje is oke maar verouderd, kleine supermarkt waar al het noodzakelijke te krijgen is. Strand en boulevard op 50 m lopen, via de boulevard binnen 1O min in Roses, leuke winkeltjes en eetgelegenheden. 4 nachten gestaan voor 86,50 incl elektra
Sitecode: 20924
prima camping, mooie grote vlakke plekken op grint. Sanitair prima op orde, heerlijke douche. Zwembad nu nog gesloten! Stad makkelijk te bezoeken met buslijn 41 ( vertrek vanuit de woonwijk aan de overkant camping) Hier ook supermarkt en bar/eetgelegenheid.
Top! wat een uitzicht! Vriendelijke ontvangst. Keurig gemaaid grasveldje, plekken niet allemaal recht. sanitair is prima maar gedateerd, heerlijk warm gedoucht. Helaas hadden we regen daarom maar 1 nacht gebleven (vooruitzicht op nog meer regen) 25€ incl elektra wij zouden hier met mooi weer zeker terug gaan.
prima locatie, rustige nacht gehad, voelde veilig. Zamora centrum en historisch deel, prima te lopen. lekker en goedkoop gegeten 😊 Plekken zijn mooi recht, service voor camper aanwezig, geen toilet en douche! Ligt aan een park met speel en sport toestellen.
Sitecode: 19396
beetje rommelige camping, sanitair is gedateerd en qua schoonhouden benedenmaats. Schuine plekken, en zet maar ergens neer ( niet afgebakend) Ligging aan de atlantische kust en op 45 min fietsen van Porto ( heel makkelijk en goed en veilig te fietsen) Camping heeft een heerlijk mooi zwembad. personeel heel vriendelijk en spreken redelijk tot goed engels. Wij waren hier 4 nachtjes camper 2 pers met electra 29,50€ pn
hier bij aankomst bij de bar ( receptie dicht ) ingeschreven voor een nacht . we betaalde 21 euro . met elektriciteit .er zijn genoeg plekken om je camper neer te zetten . camping langs een rivier en op een berg een heel leuk dorpje .
keurig ontvangen, prima sta plaatsen, past een flinke camper op, alles aanwezig. 16€ pn incl elektra. zwembad was heerlijk op temperatuur en bijna privé nu ( covid 19) mooi meer via poortje te bereiken op camping met code. sanitair verouderd, niet al te schoon, voor Franse begrippen ok
kleine camping, ontzettend vriendelijk ontvangen. Mevr spreekt wel totaal niets anders dan frans. heerlijke krachtige douche, wel gedateerd maar schoon. Bordeaux op de fiets gedaan dat was een uitdaging, stad vonden wij niet prettig, onze fiets bij ons gehouden. 22 € betaald incl electra en alles wat een camper nodig heeft.
prachtige camperplek, geweldig uitzicht over Bilbao. Wij betaalden 15 euro per nacht incl electra. Jammer toilet met sleutel bij de receptie. prima busverbinding naar de stad, lijn 58 voor 1,35 € zou er zo weer terug gaan!
grote camperplek aan het strand, verwarmd sanitair en hele vriendelijke ontvangst. fietsroute langs de kust, scheveningen per fiets goed te doen!
leuke camperplaats, mooi aangelegd, vriendelijke ontvangst. sanitair wat weinig maar wel super schoon. leuke uitvalshoek voor Urk, Schokland, Emmeloord, goed te doen met de fiets ( wel wat rechte stukken 😉) tulpenroute nog een beetje van mee kunnen genieten! Zeker een aanrader!