Camping il Melo

Uit de vele verschillende beoordelingen blijkt hoe persoonlijk de waardering is. De een waardeert de gastvrijheid en de natuurlijke omgeving, de ander geeft de voorkeur aan connectiviteit. Sommigen genieten van het heuvelachtige landschap, anderen geven de voorkeur aan eenvoudige en directe toegang. Wij geven de voorkeur aan contact met de natuur en een oprechte glimlach, we vonden dit alles hier, met rust en de mogelijkheid om in de natuur te wandelen. Trek je niet te veel aan van de opmerkingen van anderen en beleef je vakantie direct!

Tesca

sep 2025

Positief is de rust, de vriendelijke beheerders en de schappelijke prijs. Het sanitair is schoon maar zonder toiletpapier. De wifi is matig en tegen betaling. Past echt niet in deze tijd. De plaatsen zijn niet vlak en dat is een uitdaging met de camper. Tot slot is de toegangsweg stijl omhoog en derhalve niet aan te bevelen voor hartpatiënten. Wij gingen af op de reviews maar het viel ons tegen.

We hadden, na het lezen van diverse reviews, meer verwacht van deze camping. Het sanitair is echt prima, de ontvangst hartelijk, maar het kampeerterrein....De passantenplekken staan tussen soms armzalige caravanbouwsels en huisjes. Er zijn veel plaatsen zonder het geroemde uitzicht en de meeste plaatsen zijn verre van horizontaal. Naar verhouding weinig campers en veel caravans. De auto's daarvan staan eigenlijk op de mooiste plekken.

Via dello Sport 1

12016, Peveragno, Italië