@Tesca
- 2010
- Malibu Carthago Buscamper 640 Charming
- 2020
- Buscamper
Mooie camping met een fijn cafe restaurant. Schoon sanitair en veel fietsmogelijkheden. Niets op aan te merken, wij komen zeker terug.
Mooie parkeerplaats zonder voorzieningen. Wel elektra en grijs water. 25€ (incl elektra en hond) is te duur.
Sitecode: 20606
Positief is de rust, de vriendelijke beheerders en de schappelijke prijs. Het sanitair is schoon maar zonder toiletpapier. De wifi is matig en tegen betaling. Past echt niet in deze tijd. De plaatsen zijn niet vlak en dat is een uitdaging met de camper. Tot slot is de toegangsweg stijl omhoog en derhalve niet aan te bevelen voor hartpatiënten. Wij gingen af op de reviews maar het viel ons tegen.
Topper in een mooie, interessante omgeving.
Prima camping dicht bij de snelweg. Toch rustige omgeving en leuke mogelijkheden voor een fietstocht. Voor ons belangrijk; schoon sanitair.
Nette camping, zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Voor ons, senioren, minder. De prijs is fors, wij betaalden 65 euro per nacht en dan nauwelijks Wifi.
Alles was goed behalve het weer en daar kan de camping niets aan doen. Uitstekend is de juiste waardering, Hulde!
Prima camping aan de rand van een ietwat slaperige plaats. Fijne ontvangst en alles was er, schoon en in voldoende mate. Wij vonden het sanitair ook prima. Toch nog wel een punt voor verbetering; het WiFi netwerk. Dat was er feitelijk niet behalve bij de receptie. Met slecht weer ga je dat missen.
Grote camping met goede fietsmogelijkheden. Het terrein is rommelig en geeft een onverzorgde aanblik. Sanitair is schoon en voldoende. Er is nauwelijks WiFi dekking en het winkeltje stelt weinig voor.
Fijne luxe camperplaats. Bijna perfect maar nog even een gelegenheid voor de afwas aanleggen en de wifi nog iets beter. Tot een volgende keer.
Fijne kleinschalige camping. Prima ontvangst en service. Sanitair voldoende, netjes en schoon. Mooie omgeving en wij hadden ook nog mooi weer. Wij komen graag nog eens terug!
Fijne camping op een mooie lokatie aan het meer op loopafstand van Iseo. Sanitair was super schoon. Het personeel behulpzaam en vriendelijk al handelde de dame van de receptie op de automatische piloot. Aanrader!
Dat het sanitair verouderd is wisten we, dat het internet beperkt is wisten wij ook. Dat Pavia een mooie stad is leidt geen twijfel maar wat is die campingbaas een hork! Erg nors, onbeschoft en geheel niet klantvriendelijk. Dat was vorige jaren toch anders. Wij zoeken de volgende keer een andere camping.
Middelmatige camping aan het meer. Personeel is vriendelijk, het sanitair is echt te weinig en daardoor snel vuil. Veel watersporters. Het dorp biedt verder niet veel vermaak.
Prima camperplaats voor op doorreis of voor een paar dagen. Alles is aanwezig en schoon. Reserveren en toegang met code vonden wij wel fijn. Het juiste gebruik van de QR code vraagt wel enig geduld.
Prima camping. Alles aanwezig en schoon. Afhankelijk van de wind wel enige boerderij luchtjes. Vandaar een 'boerderij camping'.
Fijne, goed georganiseerde, camping midden in het dorp. Zeldzaam net en schoon sanitair.
Fantastische lokatie, dichtbij alles ook het fietspad. Vriendelijke ontvangst. Helaas wordt het terrein en de onmiddellijke omgeving nauwelijks of niet onderhouden.
Wij zijn afgegaan op eerdere reviews maar het viel ons tegen. Wel een mooie ruime plek met water. Het sanitair was schoon maar sterk verouderd. Geen warm water voor de afwas en geen internet.
Super camperplaats!
Fijne camping op een mooie lokatie. Alles klopt, schoon sanitair maar zonder zeep en wc papier. Jammer anders waren er zeker vijf sterren.
Rustige camping op goede lokatie. Sanitair was netjes. Wij betaalden 35 euro per nacht voor een kleine plaats zonder gras en zonder elektriciteit. Dat is een forse prijs voor deze camping.
Fijne, rustige camping aan de rivier. Direct naast het fietspad R1. Lekker drankje bij de botenverhuur om de hoek. Sanitair is super!
prima camping aan de rand van de stad. Vijf minuten lopen naar de metro. Alles netjes maar betalen voor met warm afwassen is een misser. De meneer aan de receptie is een voorbeeld voor die functie bij veel andere camperplaatsen.
Lokatie is prima, de camping ook maar zeker niet bijzonder. Waarschijnlijk hadden wij er te veel van verwacht en dat werd niet waargemaakt. Sanitair was schoon maar beperkt en deels in de buitenlucht. Voor ons is een herhaling niet noodzakelijk.
Alles prima voor elkaar. Fijne ontvangst door enthousiaste beheerders. Sanitair schoon en voldoende. Wij komen graag terug.
Volledig eens met de eerdere review van PerryM.
Fijne camping op fietsafstand van de bruisende stad Pavia. Rustig, schoon en compleet sanitair. Mooi zwembad. Bijna een topper, nog iets meer aandacht voor het sanitair en dan vijf sterren.
Prima voor op doorreis. Er is alles en alles is schoon. Een beetje saai en dat geldt ook voor het dorp. Wel een stevige prijs.
Mooie camperplaats met alle voorzieningen. Perfecte lokatie aan de rivier en dicht bij het (erg toeristische) dorp. Aan fietspad.
Rustige camping met ruime plaatsen. Het was niet druk en daardoor was het sanitair ok maar voor een volle camping is er te weinig. Ook nauwelijks plaat voor de afwas.
Tja, wat wil je nog meer? Behalve dan een ster extra geven dan. Alles perfect voor elkaar. Schoon en compleet. Wij vertrokken en dag eerder vanwege het slechte weer (daar konden ze dus niets aan doen!). Wel een tegoedbon gekregen voor een volgend bezoek. Wij hebben er niet om gevraagd maar wel gekregen. Dus een zesde ster is toch echt verdiend, vooral omdat ze er niet om hebben gevraagd.
Sitecode: 19667
Rustige camping met goede basis voorzieningen. Helaas weinig extra, zelf nauwelijks speelmogelijkheden voor kinderen. Per saldo te duur voor hetgeen wordt geboden.
Top camping! Dicht bij de stad en goed georganiseerd. Sanitair voldoende en schoon. Wij komen vast een keer terug.
Omgeving is erg mooi en het sanitair uitmuntend. Maar de ontvangst is moeizaam ookal zijn de dames in het restaurant vriendelijk. Heel erg Duits en heel weinig (toeristische) informatie.
Het is een kleine camping en dan ook nog veel vaste plaatsen. Verder willen wij er weinig over zeggen. Graag een plaatsje voor ons beschikbaar houden.
Prima camping in het centrum van het dorp. Ook dichtbij de aanlegplaats van de ferryboot. Voldoende en schoon sanitair. Wij komen hier terug.
Nette camperplaats in een uitstekende positie ten opzichte van de stad. Het sanitair is schoon maar te weinig voor alle gasten. De plaatsen voor de campers zijn met grind maar voldoende groot. Alles is voldoende voor een stevie prijs.
Unieke plaats dicht bij het centrum van Utrecht. Minimaal sanitair, één Wc en één douche en geen (af-)was gelegenheid. De beheerder is een echte regelaar dus overal veel 'instructies'. Moeizaam.
Fijne camping, alles prima voor elkaar. Op loopafstand van het dorp. Wij hadden een comfort camperplek, helemaal goed. Hulde, wij komen terug!
Toppers! Niets aan toe te voegen.
Netjes maar vijf sterren is het niet. Geen wifi, geen vlakke plaatsen, geen handdoek bij de wasbak en geen papier in de wc. Nauwelijks informatie over de omgeving ook niet van de joviale eigenaar. Het glaasje wijn bij aankomst is lekker en Lucca is een heel mooie stad.
Wij waren er voor de tweede keer. Prima plek dichtbij het centrum en het fietspad. Schoon sanitair en een redelijke prijs.
Nette camping in een mooie omgeving. Alles is er en helaas ook slecht weer tijdens ons verblijf.
Prima camperplaats op 3km van het centrum. Schoon sanitair en overigens geen voorzieningen. Populair dus snel vol. Aanrader.
Nette camperplaats met schoon sanitair en uitstekende wifi. De gastvrouw is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het is een nieuwe locatie dus moeten er nog wel een paar puntjes op de "i" worden gezet. Al met al een juiste prijs/kwaliteit verhouding.
Fijne rustige camping met vriendelijke beheerders. Sanitaire voorzieningen waren schoon maar wel erg basic.
Mooie camping dicht bij het centrum en fietsknooppunt. Complement voor de uitgebreide map met allerlei informatie. Minpunt is de overal aanwezige instructies wat te doen en te laten. Onnodig en wel erg betuttelend.
Fijne camping. De ligging is niet spectaculair maar veel is op fietsafstand. Minpuntje is de gering beschikbare 'toeristische' informatie. Zeker geen bezwaar om nog eens weer terug te komen.
Fijne goed verzorgde camping. Vriendelijke eigenaren, schoon sanitair en uitstekende wifi. Aanrader!
Wij waren er in september met de camper. Helaas is het sanitair gedateerd en onvoldoende (wel schoon). Voor het overige is dit een fijne camping, zeker met (klein-) kinderen.
Super!
Mooie verharde camperplaatsen naast een drukke weg waarvan veel lawaai. De organisatie is betuttelend en het sanitair summier en veel te weinig. Zo is het niet mogelijk in de (gezamenlijke) toiletruimte je handen te drogen. Onderhoud en modernisering is snel nodig. De ontvangst was vriendelijk en dat maakt het nog een magere zes.
Heerlijk rustig tijdens ons verblijf in het naseizoen. Ruime camperplaatsen met een fijne betegeling. Sanitair is schoon maar te weinig. Als het druk is moet je waarschijnlijk in de rij op je beurt wachten.
Een echte familie camping met veel vaste plaatsen. Wij waren op doorreis en stonden er naar een dag. Daarvoor is deze camping minder geschikt. Vriendelijke dame in de receptie en een mooie camperplaats. Voldoende sanitair en erg schoon. Tijdens de schoonmaak is het hele gebouw gesloten en dat is lastig. Betalen voor warm afwaswater en geen wifi dekking is niet meer van deze tijd.
Fijne plaats op loopafstand van het centrum. Prima schoon sanitair en uitstekende wifi. Alles is vrijwel nieuw dus het groen moet nog groeien. Weinig schaduw dus maar dat is in deze tijd van het jaar niet zo erg.
Fijne camping met echt schoon sanitair. Alles is aanwezig zelfs een eigenaresse met humor. Allen nog de wifi dekking realiseren. Aanrader!
Wij stonden hier twee nachten in het begin van oktober. Heel vriendelijk personeel en in een rustige omgeving. Het sanitair is inderdaad minimaal, dat scheelt een punt. Prima locatie om de stad te bezoeken met het openbaar vervoer om de hoek. Ook is er een grote supermarkt op loopafstand.
Uitzicht is mooi, het sanitair voor de heren ook en voor de dames bijna mooi. Afwassen kan tussen het vuilnis in een oude ruimte. Deze camping is rommelig en gedateerd. Voor wifi per uur moeten betalen is echt iets van vroeger.
Direct aan zee en dat is mooi. Finale is ook mooi. Verder heeft de camperplaats weinig te bieden. Prima voor één nacht en dan is 18 euro best duur.
Alles is er, maar wel karig. De douches zijn goed, maar de toiletten vragen een grondige renovatie. Er dan gelijk een paar bijmaken, want nu is er feitelijk maar één voor de mannen en één voor de dames. De fantastische locatie maakt alles weer goed. Centraal in het dorp en aan het begin van het fietspad langs de kust. Wij betaalden begin oktober 15 euro per nacht en dat is heel redelijk.
Wij stonden er drie dagen direct aan het meer. Deze camping heeft alle voorzieningen en die zijn echt schoon. Wel wat gedateerd.
Prima plaats met alle voorzieningen. Super schoon en behulpzame eigenaar. Omgeving is ook mooi met interessante fietsmogelijkheden. WiFi dekking zou beter kunnen.
Fijne plek dicht bij het centrum van Maastricht. Alles schoon en goed voor elkaar. Een aanrader! Toch maar een acht omdat wij de watertap net boven de stortbak voor de toiletten minder fris vonden en de wifi (op onze plek) matig was.