Area Comunale

• Speelgelegenheid

• Honden toegestaan

sparkyken

jun 2025

Veel auto's maken gebruik van deze parkeerplaats, waardoor het soms even wachten was tot er een geschikte plek vrijkwam. Er is een loosplaats voor vers water en grijs water op het terrein. Er is veel lawaai door het constante wegverkeer en de generator in de buurt. Bus 56 brengt je in ongeveer 30 minuten naar het centrum. Ik ben er maar één nacht gebleven, want ik was enigszins teleurgesteld over mijn verblijf.

Sosta parkeren aan de rand van Turijn naast een recreatiegebied. Gemengde parkeerplaats voor auto's en campers. Veel schaduw. Dump / verse vulling. Gratis en we hadden geen lawaai op weekdag. In het centrum gefietst, ongeveer 30 minuten, geen tekenen, dus we hebben een lange weg afgelegd! Het historische centrum van Turijn is leuk, een bezoek waard, maar niet uitstekend in vergelijking met veel Italiaanse steden. Ideaal voor een snel bezoek en aanvinkvakje Turijn

Besnard49

jul 2019

Parkeren dicht bij het centrum met openbaar vervoer of fiets. We kunnen water hebben en gratis legen. Er is schaduw met de bomen.

Corso Carlo Piaggia

10141, Turijn, Italië

rumoerige plaats tegeover het Parco Ruffini - openbaar vervoer naar centrum - centrum 5km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!