@sparkyken
Erg fijne CP, veel langkampeerplekken, aangezien ik geen fiets heb en de busdienst erg onregelmatig is, maar ik ben er maar twee nachten gebleven. Voor mij was de locatie te ver van Albufeira. Ik betaalde € 12 inclusief elektriciteit als soloreiziger. Douche extra, maar ik gebruikte mijn eigen douche.
Als ik een camping zou runnen, zou dit zijn hoe het zou moeten zijn. De aandacht voor detail is zeer indrukwekkend en welkom. Ik heb er 3 nachten verbleven. De faciliteiten waren uitstekend. Op 5 minuten afstand van bushalte G6 naar Maribor, contant betalen aan de chauffeur of pinpas. Een paar meter verderop van de bushalte is de supermarkt.
Deze camping heeft een fantastisch uitzicht, een mooie plek met 7 plaatsen. Maar hij was ook gesloten toen ik aankwam. 16-07-2025 Geen andere moho's en een ketting bij de ingang. Jammer. Uiteindelijk naar het nabijgelegen Jeruzalem gegaan, waar kamperen gratis is, maar ik ga wel gebruik maken van hun restaurant. Daar ben ik blij mee, ik gebruik de € 25 voor de maaltijd.
Helaas arriveerde ik net voor een onweersbui, waardoor mijn bezoek aan de omgeving beperkt werd. Toiletten zoals beschreven in andere recensies. De persoon bij de informatiebalie was erg vriendelijk en behulpzaam. De tarieven zijn gewijzigd ten opzichte van eerdere recensies. Ik verbleef er op 21 juni voor € 3 per uur of € 20 per dag. De parkeertijden zijn ook gewijzigd: het is nu van 8:00 tot 20:00 uur. Dat maakt het nogal duur om te verblijven voor zo weinig geluk.
Veel auto's maken gebruik van deze parkeerplaats, waardoor het soms even wachten was tot er een geschikte plek vrijkwam. Er is een loosplaats voor vers water en grijs water op het terrein. Er is veel lawaai door het constante wegverkeer en de generator in de buurt. Bus 56 brengt je in ongeveer 30 minuten naar het centrum. Ik ben er maar één nacht gebleven, want ik was enigszins teleurgesteld over mijn verblijf.
Zeer onder de indruk van deze Aire. Betaalde € 12 per nacht inclusief elektriciteit + € 0,60 toeristenbelasting per persoon. Water € 2. Makkelijk te betalen, met uitzicht op het kanaal en de skyline van Arras. 10 minuten lopen naar het centrum. Toilet (1) en douche (1) op het terrein werken niet. Beoordeel deze Aire toch.