Camping Supramonte Orgosolo

• Speelgelegenheid

• Honden toegestaan

Mohican

jun 2025

Oké voor een paar nachten. Fietsen naar de stad vereist moed of krachtige elektrische fietsen. Kosten: € 25 per nacht.

Norwe2022

mei 2025

Datum: 25 mei 2025 Wij kunnen de voorgaande beoordelingen alleen maar onderschrijven. Prachtig gelegen, maar slechts enkele plaatsen voor campers tot 7,5 m. De sanitaire voorzieningen kunnen als zeer matig worden omschreven. Afvoer van het toilet kapot en gesloten, ook grijs water. Het bijvullen van water leek ons zeer onhygiënisch en daarom hebben we dat ook maar achterwege gelaten. Toiletten en douches zoals reeds beschreven. Over het restaurant kunnen wij geen oordeel geven.

cristina55

apr 2025

Zeer spartaanse camping, de plaatsen liggen midden in het groen maar toen wij aankwamen was er veel modder, vuile badkamers en douches met kapotte muren, bij de afvalinzameling erg vuil, de prijs van 25 euro leek mij overdreven. de plek is leuk, maar ze zouden het schoner moeten houden, we hebben in het restaurant gegeten, uitstekend eten

SP48

08027, Orgòsolo/Orgosolo, Italië

40.19007 9.35177

camping met schaduw - gebruik GPS-coördinaten - zwembad - fraai uitzicht - restaurant - weinig voorzieningen - startpunt excursies[met jeep de bergen in] - centrum 2.5km

16 apr t/m 15 okt