@Mohican

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Oké voor een paar nachten. Fietsen naar de stad vereist moed of krachtige elektrische fietsen. Kosten: € 25 per nacht.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Druk en vol met busjes. De wind zorgde ervoor dat alles wat we bezaten (en aten) bedekt was met een dikke laag stof en gruis. De jachthaven van Bosa is gemakkelijk te bereiken met de fiets en zeker de moeite waard.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We hebben drie nachten onder de olijfbomen doorgebracht. De familie die de camping bezit, had niet vriendelijker en behulpzamer kunnen zijn. We fietsten naar en door de 800 meter hoge Grotto Giovanni: een werkelijk onvergetelijke ervaring.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Geweldige locatie, maar ik kan geen 5 sterren geven omdat het weekend gesloten was. Er was een dorpsfeest in de buurt.

Een mooie, rustige, vrije lucht. Zwembad is een bezoekje waard. 4,50 euro en brandschoon. Ook de oude binnenstad is zeker de moeite waard. het gaat om een wandeling van tien minuten.

Vila do Bispo is een puinhoop. er zijn maar twee goede dingen in de stad: een geweldige Lidl en deze uitstekende aire. schoonste en best geleide lucht die we kennen. je kunt komen en gaan met het busje of je fiets, maar het waait, dus de fiets kan zwaar zijn. genoeg te doen en te zien binnen een straal van 12 km

Uitstekend eten en bier. Vriendelijk personeel. Geweldig direct vanaf de deur lopen. Drie plaatsen beschikbaar. We bleven twee nachten en hadden twee avondmaaltijden.

Ik stel me voor dat het in het hoogseizoen een gekkenhuis zou zijn, maar tijdens de midweek in oktober was het halfvol en aangenaam rustig. Het is bijna onmogelijk om veilig naar Tarragona te fietsen. We liepen. Het is ongeveer 10 km van een vrij moeilijk pad en een zacht zandstrand. We zijn doorgewinterde wandelaars en het duurde bijna drie uur. Een terugreis zou moeilijk te voet zijn, maar er is een handige busroute.

Het is enorm, maar in oktober 2019 was er voldoende ruimte om te spreiden en de plaatsen zijn erg gul. De nacht was stil ondanks dat ik op een drukke rotonde was. De fietstocht van 1 km naar het strand was een beetje rommelig, maar de moeite waard.

Bezocht op 11 oktober 2019. Het is zeker niet mooi. Maar het is ongelooflijk handig voor deze interessante stad. En nog belangrijker, het is veilig. 12 € voor een busje onder de 8m. De smalle eenrichtingsstraten zorgen voor een interessante aanpak, want er staan auto's aan beide kanten geparkeerd, maar het is mogelijk met zorg.

We zijn er nu. Er zijn zeven busjes hier en ruimte voor ongeveer drie meer. Toen we om 14.00 uur aankwamen, waren we tweede. Beziers is niets bijzonders, behalve de geschiedenis van de Katharen, maar het nabijgelegen kanaal is zeker een kijkje waard. Een deel van de wijn van gisteravond was echt goed, en als je het in een doos van 5 liter koopt, is het een zeer goede prijs.

Half september en er waren nog een half dozijn andere busjes. Geen barrière, maar we hebben ontdekt hoe te betalen. Er is een toeristeninformatie net binnen de stad en 50 m aan de rechterkant. Ze nemen je € 7 en geven je een ticket. We hebben het gedaan, maar geen van de andere (Franse) busjes hebben het gedaan!