Elighes Uttiosos

• Stroom

• Douche

• WiFi

• Vuilnisbak

Wij waren op deze heerlijke camping in de bergen met de gastvrije Angela als eigenaresse. Ruim terrein waar je zelf ergens een plek kunt vinden, een rechte plek is een uitdaging, maar ook de charme; hier geen afgepaste, genummerde plekken. 's Avonds genieten onder de bomen voor 30 euro pp van een heerlijk diner inclusief wijn. Toen wij pech kregen met de camper hebben Angela en haar familie ons fantastisch geholpen. Marianne, Dick en hond Choya

N.Dekker

jun 2025

Wij waren hier 1 nacht, inderdaad heel rustig gelegen, van alles afgesloten, geen tel. verbinding, matig internet, heel ongelijk terrein, bijna niet te doen. Sanitair matig. In de nacht wordt de stroom afgesloten. Wij waren er met een kleine camper van 7.00 meter, eigenlijk is het terrein alleen geschikt voor camperbusjes. Bereidt u goed voor als u de tocht naar deze camping onderneemt. Personeel erg aardig. lekker gegeten, voor een nette prijs.

Bressies

jun 2025

Wat een heerlijke plek is dit. De rust de ruimte, zo heb ik het graag. Het avondeten is geweldig, 5 gangen diner en een karaf rode wijn er bij. Douche, toilet is gratis. Voor WiFi moet je iets dichter bij de receptie staan en deze is ook gratis. Super vriendelijk. Als we nog eens naar Sardinië gaan kom ik graag terug.

Bia Josso

09075, Santu Lussurzu/Santu Lussurgiu, Italië

Agricamping - check-in: 09:00-11:30 & 15:00-19:00 - Whatsapp: +393792228784 - centrum Santu Lussurgiu op 11km.

1 mei t/m 26 okt