@Bressies

Oktober 2026
4 foto's toegevoegd · 3 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Sitecode: 197958
Eigenaar is goed bezig met de camperplaats tip top in orde te brengen. Sanitair ziet er goed uit, alles is nieuw. Ruime plaatsen en vriendelijk ontvangst. Prachtig strand voor de deur. Gezellig dorpje wat goed te doen is met de fiets op zo’n 5km
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Sitecode: 196078
Super vriendelijk ontvangst. Alles wordt netjes uitgelegd. Sanitair is perfect en wordt regelmatig gecontroleerd en schoongemaakt. Verzorging voor de camper is helemaal prima en netjes. Stroom is betaald, maar wel eerlijk €0,60 / kw , je betaalt wat je verbruikt.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Eerst bij Poros gestaan, maar dat ging hem niet worden met de jongeren, dan maar doorgereden naar Metamorfosi. Hier stonden we met nog 2 andere campers. Heerlijk rustig, je hoort er ‘‘s nachts helemaal niets. Prima plaats. Het restaurant dat erbij ligt was al een tijdje gesloten.
4 foto's toegevoegd · 17 dagen geleden

6 foto's toegevoegd · 19 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Ruime plaatsen, wij stonden vooraan met uitzicht op de zee. Plaatsen hebben schaduwdoek en een eigen waterkraan. Eind september was het erg rustig. Sanitair is verouderd, maar schoon. Wordt regelmatig schoongemaakt. Erg vriendelijke beheersters. Wel een stijle afdaling met haarspeldbochten naar de camping . Via promonade loop je zo het plaatsje in met zijn winkeltjes en restaurants. Erg helder zeewater.
Prima camperplaats. Maar €5,- en dat inclusief water inname, lozen toilet en grijs water en inclusief stroom. Hadden wij niet nodig maar ideaal als je van de boot uit Ancona komt. De restauranten waren gesloten, maar de pizzeria was nog open.
Mooie camping/camperplaats. Nieuwe sanitair gebouw met ruime (stort) douche en aparte toilet met wastafel. Wordt prima onderhouden. Afwas plaats. Ook voor mensen met een tent is gedacht, er zijn koelkasten beschikbaar en mogelijkheden om te koken. Zouden eerst 4/5 dagen blijven, maar door het slechte weer na 3 nachten verder gegaan. Hier zullen we in de toekomst terugkomen.
Camping ligt net achter de duinen, stijle klim om op het strand te komen. Sanitair is verouderd en is gemengd. Sommige heren denken dat hun ding 10cm langer is wat resulteert in natte vloer en bril.