Camping Baia del Principe

• Stroom

• Douche

Om te vergeten! Eén nacht en weg! Naast een pretpark met waanzinnig luide muziek en geschreeuw. Overvol, geen privacy, geen respect voor de regels omtrent stilte tijdens rusttijden. Insecten plaagden ons de hele tijd. Slechte hygiëne: vies en geen schoonmaakservice, rioollucht die tot op de staanplaatsen reikte, onbruikbare douches. Kosten € 30,00 voor NIET SLAPEN

mcblack

mei 2024

Wij vinden ons zelf niet echt kritisch maar deze lokatie verdient geen ster. Bij binnenkomst hing er bij de receptie een ondraaglijke stank na aankomst moesten we ons inschrijven, eerst 10 min wachten voor er iemand verscheen die, zo leek het, voor het eerst een computer zag waardoor het inschrijven een half uur duurde. Wij wilde gebruik maken van de wasmachine helaas buiten werking. Vetrokken naar camping Marinello waar alles veel beter is.

giusisal_fy

mrt 2023

Nul sterren!!! Slechte plek, vies, slecht georganiseerd, afwezig of incompetent personeel, een semi-ongeletterde administrateur die niet eens weet hoe hij een contract moet invullen, het stinkt naar camperuitlaat, nooit een razzia! Kortom, blijf weg van deze plek….

Via Cristoforo Colombo

98060, Oliveri, Italië

zee 50m - centrum 800m

16 jun t/m 15 jul

16 jul t/m 31 aug

1 mei t/m 15 jun

Toon alle tijden en prijzen