@mcblack
Februari 2026
Wat een leuke, verrassende plek. Jammer, vele huizen in verval maar ook veel gerenoveerd. Vooral de toren bezoeken, via de app krijg je de code om de deur te openen. In het restaurant voelde we ons niet welkom en vele gerechten niet voorradig. Het mooie uitzicht maakte dit goed. Het vermelde rooster voor grijs water wordt niet als zodanig aangegeven en de foto lijkt niet meer te bestaan dus niet geloosd maar wel een sanizuil voor water en wc.
Wat de vorige reviewer, Paulusdeboskabouter, beweerde is niet juist! Er wordt zeer snel geantwoord op zowel een Engelse of Spaanse mail. Het is een uitstekende camper plaats gerund door een heel leuk echtpaar die hun uiterste best doen om aan alle wensen van camperaars te voldoen. Voorzieningen prima in orde, zeer, schoon sanitair en een heel leuke levendige plaats met leuke restaurants. 10 dagen een heel leuk verblijf gehad, komen zeker terug!
Januari 2026
Steile toegang met 7.5 mtr en lange overhang goed te doen maar zag wel sporen op het beton. Er stond een camper met stadsbus formaat en dan wordt het achteruit in parkeren in het vak er achter onmogelijk, want de manoeuvreer ruimte is beperkt. Maar met 5 campers was er plek zat. Geen elektrisch is een min. water tanken op de service plaats gaat uit een grote tank via zwaartekracht en weinig in de tank dus geen druk. Vieze riool lucht in douche.
Hier wordt duidelijk met twee maten gemeten! Wij kwamen aan op maandag, camper op de wiggen, want terein loopt af, luivel uit en daar was de platz-wart, of we een meter naar voren wilde gaan, want in het weekend zou het druk kunnen worden. Volgende dag komt er een camper, formaat stadsbus, die direct met tafels en stoelen een plaats afzette voor 4 andere stadsbussen. Geen probleem zei platz-wart! Leuk winkeltje met eerste levensbehoeftes in Bremm
Voor ons 5 sterren en waarom dan: - Bijzonder vriendelijk ontvangst. - Goed frietkot ter plekke. - Betalen voor wat je gebruikt. - Gratis gebruik van douche en toilet! - Prachtige omgeving voor fiets en boot tochtjes. - Horeca en wijn in overvloed. - Ruime plaatsen - Bakker om 9 uur ijs in de middag! Wij waren hier 3 dagen zonder stroom voor 51 euro. Met speciale dank voor het onberispelijk houden van het sanitair onder het stadhuis!
Als je hiernaar toe gaat weet je dat er geen water is om het toilet te spoelen. Neem voldoende water mee en gebruik een emmer die je vult in de camper. Andere mogelijkheid is wc spoelen met grijswater. En daarna lozen van het grijze water en de put is weer redelijk schoon. Aarschot is leuk. Ga naar cafe het Verlof of den Druppel waar ge een leuke babbel kunt maken. Voor een frietje met stoofvlees moet je in het frietkot van Marina zijn.
Uitstekend voor een bezoek aan Sevilla met de bushalte 140 naar centrum vlakbij. Vriendelijk ontvangst. Cafe en Pizzaria op het terein. Voor drinkwater niet de slang gebruiken bij de loosplaats, want die verdween in menig wc potje. Rechts daarvan drinkwater met gardena koppeling. Sanitair heeft wat onderhoud nodig.
Uitstekende service van Carrefour, geen kassabon of token meer nodig. Lozen grijs- en zwartwater. Inname water en dat allemaal gratis. Hartelijk dank Carrefour.
Uitstekende plek voor meerdere overnachtingen. op zondag rommel markt, dan ook druk met autos.. Zoals reeds gezegt, lozen grijs- en zwart water en water inname bij de Carrefour in El Passeo winkel centrum. Geen bon meer nodig, super service.
Jammer dat de vorige review suggereert dat de lokatie gesloten is. Op de rotonde kijkt u op een terein met camper opslag, dit is niet de camperplaats. Dus gewoon de afslag nemen en iets verder rijden. Al wat nodig is daar, behalve een warme douche maar dat hebben we toch zelf eenvoudig maar netjes? Leuke ontvangst en dicht bij leuke terrasjes aan het strand.