Camping Le Balze

j

jackyle

okt 2025

Dit was onze allereerste camping en het was echt geweldig. Schoon, netjes en vriendelijk. Het sanitair en de douches zijn in goede staat en erg schoon. Het enige waar je op moet letten, zijn de tegels; die zijn extreem glad als ze nat zijn. De vrouw bij de receptie is vriendelijk en behulpzaam, het in- en uitchecken ging snel en gemakkelijk en de prijs is redelijk. Ik geef het maar vier sterren vanwege de tegels.

Heerlijke Italiaanse camping op loopafstand (1,8 km) van Volterra. Nieuw uitstekend sanitair, grote nieuwe wasmachines, en prima verzorgingsplaats voor de camper. Pitch 72 met betoverende zonsopkomst ☀️

Goidsie

sep 2025

Mooie rustige camping, net buiten de stad. Met broodjes service. Sanitair is enkele jaren geleden vervangen. uitstekende douches en sanitaire uitrusting. Wij hebben een grote camper, en wij kregen een mooie plaats waar we netjes konden staan. Ik adviseer wel om vroeg te komen. dan kan je nog kiezen. Receptie spreekt vloeiend Engels.

Via di Mandringa 15

56048, Volterra, Italië